Weekend-uri câştigătoare la Ploieşti Shopping City

Publicat in Oferte & Promotii 10 Octombrie 2014 1093 ori
Google+ WhatsApp
Weekend-uri câştigătoare la Ploieşti Shopping City
Weekend-uri câştigătoare la Ploieşti Shopping City
Campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City” debuteza in acest weekend.
 

Astfel, în fiecare sfârşit de săptămână, în perioada 10 - 26 octombrie, toţi cei care fac cumpărături în mall-ul din Ploieşti au şansa să câştige unul din sutele de premii pe loc puse la bătaie. În plus, cei ce vin în weekend în centrul comercial pot participa la Retro Parada Toamnei, o întâlnire a iubitorilor şi colecţionarilor de vehicule de epocă care se desfășoară simultan în 12 orașe din ţară, fiind organizată de Retromobil Club România - Filiala Prahova. Mai mult, până pe 12 octombrie, fashionistele sunt aşteptate să se înscrie pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City în competiţia pentru o sesiune de shopping alături de Alin Gălăţescu, jurnalist fashion şi critic de modă.

Tombola premiilor instant

Sfârşiturile de săptămână la Ploieşti Shopping City aduc premii pe loc celor ce fac cumpăraturi de cel puţin 200 lei în magazinele centrului comercial. Aceştia au posibilitatea de a se înscrie în perioada 10-12, 17-19 şi 19-24 octombrie la tombola ce le poate aduce unul din numeroasele premii puse în joc. Înscrierile se fac între orele 12:00 - 22:00 la standul special amenajat, de lângă Info Desk. Printre premiile oferite se numără vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La NaşuConaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi Siati.

Automobile şi motociclete de epocă în parcarea Ploieşti Shopping City la Retro ParadaToamnei

Sâmbătă, 11 octombrie, iubitorii de maşini de epocă sunt aşteptaţi să ia parte la Retro Parada Toamnei. Zeci de automobile şi motocicle de epocă vor fi expuse între orele 10:00 - 14:00 în parcarea mall-ului. Vedeta paradei va fi un Camion Gaz Molotov din anul 1962, care a participat la realizarea filmelor româneşti, Caravana Cinematografică şi Pistruiatul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.