A inceput Miss Universe 2010, concursul care a facut o vedeta din Roberta Anastase acum 14 ani

Publicat in MONDEN 11 August 2010 588 ori
Google+ WhatsApp
A inceput Miss Universe 2010, concursul care a facut o vedeta din Roberta Anastase acum 14 ani
A inceput Miss Universe 2010, concursul care a facut o vedeta din Roberta Anastase acum 14 ani
Sâmbătă a început in Las Vegas pregatirea celor mai frumoase femei din lume, pentru editia din acest an a prestigiosului concurs Miss Universe, concurs care a făcut o celebritate, acum 14 ani, din Roberta Anastase, deputat de Ploieşti şi actuala preşedintă a Camerei Deputaţilor.
Reprezentanta Romaniei pentru ediţia din acest an, Oana Paveluc, a intrat pe mâna make-up artistilor, hair-stilistilor si fotografului oficial al Organizatiei Miss Universe. Pe 19 august va avea loc semifinala competitiei, care se va derula sub forma unui spectacol de gala in care vor defila in costume de baie si rochii de seara, toate cele 83 de concurente. Cele doua probe vor fi completate si de interviuri cu membrii juriului, astfel incat pe 23 august, la inceputul spectacolului final, sa poata fi anuntate numele concurentelor clasate in Top 15.
Miss Universe este un concurs de frumusete, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC din 2003 cand au castigat drepturile de difuzare. Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. România a lipsit 11 ani de la competitie, fiind reprezentată până acum de Daniela Nane, Corina Corduneanu, Angelica Nicoara, Mihaela Ciolacu, Monica Grosu, Roberta Anastase, Diana Maria Urdareanu şi Elena Verdes. 

Media

{youtube}csMZhIQHsXw{/youtube}

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.