Un bărbat crescut în orfelinat oferă o SUMĂ FABULOASĂ pentru o "mamă de închiriat"

Publicat in International 24 Septembrie 2014 Actualizat: 24 Septembrie 2014 357 ori
Google+ WhatsApp
Un bărbat crescut în orfelinat oferă o SUMĂ FABULOASĂ pentru o "mamă de închiriat"
Un bărbat crescut în orfelinat oferă o SUMĂ FABULOASĂ pentru o "mamă de închiriat"

Kuan-Yin Tsui a fost abandonat de părinţi şi a crescut prin orfelinate. Ajuns la 30 de ani, bărbatul din provincia chineză Sichuan a reuşit să strângă o avere frumoasă prin propriile forţe, dar şi-a dat seama că banii nu înseamnă nimic pentru el dacă nu are alături un părinte mândru de realizările sale.

Kuan-Yin Tsui a ajuns cunoscut în China după ce presa a scris despre bărbatul de 30 de ani care poate fi găsit în parcul Fanghu, cu un lighean plin ochi cu bani alături, un felinar roşu din hârtie inscripţiont cu numărul său de telefon şi un afiş prin intermediul căruia sunt prezentaţi termenii propuneri sale bizare.

Tsui este gata să plătească suma de 160.000 de dolari unei femei care să aibă cel puţin 57 de ani, cu educaţie bună şi care nu a avut probleme din cauza consumului de droguri, potrivit adevarul.ro. Candidata perfectă va fi alesă de bărbat în funcţie de cât de bine va intra aceasta în rolul de mamă şi de legătura care se va crea între el şi mama de închiriat.

O femeie care l-a întâlnit pe Kuan-Yin Tsui în parc a încercat să afle mai multe amănunte despre acesta, dar bărbatul i-a explicat că este mult prea tânără ca să-l intereseze persoana ei. Totuşi, Tsui i-a mărturisit lui Juan Lei că a fost crescut la orfelinat şi că simte mereu lipsa unei mame care să-i arate că se mândreşte cu realizările sale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.