Vrei s-o vezi pe Antonia insarcinata? Afla aici in ce oras din Prahova ajunge catareata

Publicat in Local 17 Septembrie 2014 1540 ori
Google+ WhatsApp
Vrei s-o vezi pe Antonia insarcinata? Afla aici in ce oras din Prahova ajunge catareata
Vrei s-o vezi pe Antonia insarcinata? Afla aici in ce oras din Prahova ajunge catareata

Între 26 şi 28 septembrie va avea loc cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever. Timp de 19 ani, organizatorii evenimentului au adus în prim-plan o temă, de impact şi actualitate, care a dominat activităţile din cele trei zile de Festival. Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine oraşul faptelor bune, centrul eleganţei şi bunului gust, a muzicii de calitate şi a spectacolelor în aer liber.

 

 

Timp de trei zile, centrul staţiunii se va transforma într-un loc plin de voie bună şi iniţiative pozitive. Ca în fiecare an, circulaţia maşinilor va fi oprită, iar bulevardele centrale vor fi dedicate pietonilor şi bicicliştilor. Vor exista opt zone cu tematici diferite, două scene (una mare, în Parcul Dimitrie Ghica şi alta destinată copiilor, în centrul oraşului), jocuri cu foc, acrobaţii, ateliere de creaţie, expozaţii din toată ţara, concerte, animaţie stradală cu actori, clovni, marionete uriaşe, personaje de epocă şi statui vivante, recitaluri de muzică clasică în aer liber, spectacole de artificii şi un mega-show cu lasere.

 

Sinaia, oraşul faptelor bune

 

Pentru prima dată în istoria festivalului se va crea un spaţiu al democraţiei şi drepturilor omului, o Piaţă a Societăţii Civile, o zonă dedicată celor mai reprezentative 20 de organizaţii non-guvernamentale din ţara noastră. Acestea vor avea standuri de informare şi promovare a cauzelor pe care le susţin, precum şi activităţi de antrenare a publicului.

 

“Sinaia de bonton, Sinaia faptelor bune nu se referă doar la eleganţă şi bun-gust. Ci şi la rolul acestui oraş, rol istoric dacă vreţi, de a da un ton pozitiv, de a marca începutul unui traseu mai bun, mai responsabil. Ne dorim ca, în aceste trei zile de Festival, să ne amintim şi să sărbătorim lucrurile bune, aspectele pozitive, iniţiativele valoroase, care vor schimba România definitiv, în bine. Vă aşteptăm cu drag şi cu multe surprize plăcute la Sinaia!” a spus Vlad Oprea, primarul oraşului.

 

Dintre vocile Festivalului: Vunk, Taxi, Antonia, (Com)Pact şi DJ din Londra şi Amsterdam.

 

Pe scena Festivalului Sinaia Forever, vor concerta, în cele trei zile de Festival peste 15 trupe şi artişti, din ţară şi străinătate. Programul final al evenimentului, pentru toate cele trei zile de festival, va fi făcut public la sfârşitul acestei săptămâni.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.