El e ploiesteanul care a ajuns "vedeta" in tabloide. Il cunosti?

Publicat in Local 29 Aprilie 2014 3885 ori
Google+ WhatsApp
El e ploiesteanul care a ajuns "vedeta" in tabloide. Il cunosti?
El e ploiesteanul care a ajuns "vedeta" in tabloide. Il cunosti?

Credeai că doar femeile au astfel de tabieturi? Un tânăr din Ploieşti a uimit şi amuzat pe toată lumea prin fizicul său! Chiar şi divele ar fi şocate dacă l-ar vedea!

 

 

 

Sprâncene vopsite abuziv, barbă falsă care pare pictată cu marker-ul, tânărul acesta ar şoca până şi cele mai tunate dive din peisajul autohton!

 

 

 

Pagina lui de Facebook pare un adevărat altar al narcisismului, iar fotografiile lui stârnesc mai mult haz, decât invidie şi admiraţie. Potrivit paginii sale personale, piţiponcul nostru îşi are originile în Ploieşti, iar ca meserie este hair stilist.

 

 

 

Singur, sincer şi fără obligaţii! Cam aşa sună unul din mesajele sale de prezentare, la adresa admiratorilor săi. La scurt timp, comentariile din partea bărbaţilor nu au ezitat să apară.

 

 

 

 

sursa: SPYNEWS

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.