Cum, cum? In fundul gol, in statia de autobuz? Mama lui stie?

Publicat in Gossip Ploiesti 09 Martie 2015 Actualizat: 09 Martie 2015 6492 ori
Google+ WhatsApp
Cum, cum? In fundul gol, in statia de autobuz? Mama lui stie?
Cum, cum? In fundul gol, in statia de autobuz? Mama lui stie?

Greu de patruns in mintile unora... dar nici sa-i abordam pentru a afla "secretul" nu prea ne vine...

 

Mai ales cand subiectul iti apare in fata cu pantalonii coborati pana la glezne.

Se intampla in centrul Ploiestiului, in statia de autobuz din fata magazinului Omnia, pe temperaturi de primavara zgarcita. La cei aproximativ 20 de anisori, flacaul, entuziasmat de noua pereche de boxeri cu Mickey, s-a tras in poza cu pumnii stransi, aratandu-ne ca dupa ce si-a cumparat chilotii cu desene i-au mai ramas bani si de Kent. Bo$$ulan, cum ar veni.

Fotografia ar fi fost banala daca perechea de colanti negri ar fi ramas la locul lor, acoperindu-i genunchiul bandajat, probabil dislocat din cauza tocurilor prea inalte. Sunt adidasi?! Ne scuzati, dar par platforme!

Mai sus, insa, treaba se complica. Scheleti si puf, breton "David Hasselhoff" si o grimasa. Orice ar fi luat, vrem si noi...

Pe fundal (fundalu' e atunci cand ai un fund in fata ta) observam o domnisoara care tine un buchet de flori in brate. Sigur sunt pentru el!

Foto: Lelia, Facebook

 

UPDATE:


Nu doar ca arata b3lea, dar le are si cu gramatica. I-a fi-ti atenti:

 

Pentru conformitate si linistea dezbracatului, anuntam ca fotografia n-a fost trimisa la redactie, ci redactia a gasit-o pe Facebook. Asa ca, draga Gheorghe, mai subtire cu injuraturile, ca ieri a fost 8 martie, iar azi e 9, iar politia e in repaos si s-ar putea sa stea pe Facebook, la vanat de mickey mausi.

 

sursa: aceeasi Lelia, Facebook

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.