Vai, dar cine sa fie oare?! E ploiesteanca, e frumoasa, dar... sa vedem cat e de obraznica! ;)

Publicat in Gossip Ploiesti 13 Februarie 2019 13081 ori
Google+ WhatsApp

Dupa o pauza binemeritata, timp in care fetele au avut timp sa se cuminteasca, iar noi sa respiram, revenim cu vesti noi. Pentru ca, se pare, fetele nu s-au prea cumintit nici in 2019.

O sursa Gossip ne-a trimis cateva imagini foarte graitoare despre o domnisoara din Ploiesti, careia ii vom spune C., in varsta de 18 ani. Eleva in Anghel Saligny si deloc cuminte. Nu ca ar fi ceva rau sa te pozezi goala in bratele iubitului, dar cand pozele ajung la prieteni si apoi pe internet, e clar ca ai gresit tu cu ceva in viata.

Fata arata bine, nimic de zis, pare ca si baiatul e fericit in bratele ei si foarte incantat de shooting, dar il suspectam ca nu s-a multumit cu satisfactia de a o avea pe C, ci a vrut musai sa se si laude cu asta. 

Sursa noastra ne-a mai spus ca tanara are obiceiul sa trimita filmulete si fotografii cu ea nud baietilor din liceu. Hm, asa sa fie oare?

Draga noastra, iti recomandam sa mai citesti o carte, sa mai ceri un sfat parintilor si cine stie poate o sa ajungi sa faci alegeri mai inteligente in materie de barbati.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.