Cora din AFI Ploiesti continua sa-si bata joc de clienti. Asa arata cartofii "calitatea I" cumparati de o ploiesteanca

Publicat in Eveniment 17 Martie 2016 Actualizat: 18 Martie 2016 1882 ori
Google+ WhatsApp
Cora din AFI Ploiesti continua sa-si bata joc de clienti. Asa arata cartofii "calitatea I" cumparati de o ploiesteanca

O noua bataie de joc din partea lantului de magazine Cora. Clientii continua sa fie intampinati cu produse stricate, expirate sau neconforme cu etichetele, iar asta se intampla cu buna stiinta a reprezentantilor magazinului.

 

O ploiesteanca a avut parte de o experienta de neuitat cand a ajuns acasa cu sacul de cartofi cumparat din hipermarket-ul Cora din Afi Ploiesti. Aproape intreaga cantitate de cartofi era stricata, insa pretul de la raft nu dadea de banuit ca marfa ar fi de o calitate indoielnica. Femeia ne-a povestit cum din saculetul de 2,5 kg de cartofi pentru prajit a ramas cu putin peste 400g cu care a trebuit sa hraneasca 4 persoane. Iata ce ne scrie ploiesteanca:


"Buna seara,

Va semnalez un nou caz de batjocura la adresa clientilor Cora. Am cumparat un sac de 2,5kg de cartofi pentru prajit, produs romanesc, iar cand am inceput sa-i curat am simtit cum imi creste tensiunea. Din cele 2,5 kg curatate am ramas cu putin peste juatate de kilogram, fiindca restul erau stricati (se vede in foto). Practic, am platit 5 lei pentru 500 g de cartofi.

Nu se poate ca aceasta bataie de joc sa se perpetueze la infinit. Nu este prima data cand in galantarele acestui magazin gasesc produse stricate (in special fructe si legume). Cei care se grabesc sa-mi spuna ca ar fi trebuit sa-mi fac cumparaturile din piata si nu din hipermarket le recomand sa munceasca 12 ore pe zi si vor intelege de ce aleg magazinele mari.

Atrag atentia si OPC Prahova sa faca verificari periodice in magazinul Cora. Nu vor pierde timpul de pomana, ba din contra. Va atasez imaginile cu pricina care mi-au stricat nu doar pofta de mancare, ci si increderea in buna credinta a acestor comercianti. Multumesc!"

Ph-online.ro va inainta o solicitare OPC Prahova in acest caz.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.