O ploiesteanca a castigat "Miss Romania 2014". Vezi GALERIE FOTO

Publicat in Eveniment 06 Iunie 2014 Actualizat: 06 Iunie 2014 6316 ori
Google+ WhatsApp
O ploiesteanca a castigat "Miss Romania 2014". Vezi GALERIE FOTO
O ploiesteanca a castigat "Miss Romania 2014". Vezi GALERIE FOTO

Anul acesta,titlul "Miss România" a fost obţinut de Agatia Petronela Toma, o ploieşteancă în vârstă de 20 de ani. Tânăra este studentă şi, de-a lungul timpului, a dovedit că are mult talent la muzică, dans şi teatru.

 

 

Cea mai frumoasă româncă a fost premiată cu o bursă de studii universitare de trei ani la unul dintre cele 70 de programe de licență ale Universității Spiru Haret.

 

Agatia Petronela Toma, în vârstă de 20 de ani, este studentă în Ploieşti şi este pasionată de artă. Miss România 2014 a declarat că până acum a participat strict la concursuri de muzică, teatru şi dans, obţinând premii importante, dar acest titlu o face fericită.

 

Pe lângă titlul de cea mai frumoasă româncă, marele premiu al câștigătoarei a fost o bursă de studii universitare de trei ani la unul dintre cele 70 de programe de licență ale Universității Spiru Haret.

 

"Mă bucur foarte mult pentru câș ti garea acestui titlu. Până acum am participat strict la concursuri de muzică, teatru și dans, obținând premii importante, dar acest titlu mă face fericită. Îmi place foarte mult să cânt și sper să ajung o artistă importantă. Colegele de concurs au fost admirabile", a spus după competiție, Agatia Petronela Toma, potrivit evz.ro.

 

 

http://republicanul.ro/images/miss-romania-2014-petronela-toma-din-ploiesti_01.jpg

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.