E nenorocire! Strazi blocate de parintii care isi iau copiii de la scoala. Mai exista bun simt?

Publicat in Eveniment 26 Mai 2022 Actualizat: 26 Mai 2022 2659 ori
Google+ WhatsApp
E nenorocire! Strazi blocate de parintii care isi iau copiii de la scoala. Mai exista bun simt?
E nenorocire! Strazi blocate de parintii care isi iau copiii de la scoala. Mai exista bun simt?

Intrebam daca mai exista bun simt pentru ca de Politia Locala ne-am convins...

Zeci de strazi din Ploiesti sunt blocate, zilnic, de masinile parintilor care isi aduc si isi ridica odraslele de la scoala sau liceu, batalia ducandu-se pe locurile din fata portilor. Nimeni nu ar opri la 50 de metri distanta, sa isi cheme copilul pana la masina, de parca mersul pe jos e o infractiune.

La scoli precum Sf. Vineri, Liceul Pedagogic, Scoala Simache, Cuza, si cele din zona Vest-Aurora se formeaza coloane de masini si ambuteiaje, fara ca parintii sa isi puna problema celorlalti participanti la trafic.

Cat despre "de ce nu face Primaria parcari?", chiar daca raspunsul e cat se poate de evident, se pare ca unii dintre noi chiar cred ca se pot asigura locuri de parcare pentru fiecare autoturism in parte.

Sunt multe intrebari care se pun pe acest subiect, incepand cu preocuparea parintilor pentru sanatatea copiilor si care pare ca lipseste cu desavarsire si pana la chestiuni ce tin de bun simt obligatoriu pentru o convietuire normala.

Si mai e si Politia Locala, dar, asa cum am spus, cu asta ne-am lamurit de mult!

Foto arhiva

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.