Perchezitii in Ploiesti: Mai multi hoti de buzunare, luati pe sus de mascati

Publicat in Eveniment 26 Ianuarie 2021 837 ori
Google+ WhatsApp
Perchezitii in Ploiesti: Mai multi hoti de buzunare, luati pe sus de mascati
Perchezitii in Ploiesti: Mai multi hoti de buzunare, luati pe sus de mascati

*PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI CONTRA PATRIMONIULUI*

*_În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 7 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 6 mandate de aducere au fost puse în executare._*

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2020 - prezent, persoanele bănuite ar fi comis furturi din buzunare/genți/poșete, pe raza municipiului Ploiești. Aceștia sustrageau sume de bani și carduri bancare pe care le foloseau ulterior pentru a efectua operațiuni de retragere numerar.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 6000 de lei.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum telefoane mobile și obiecte de vestimentație.

6 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova pentru audieri.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab" Ploieşti.

Comunicat IJP PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.