Vrei sa te angajezi la ANAF? Se cauta specialisti IT

Publicat in Joburi 20 August 2014 5899 ori
Google+ WhatsApp
Vrei sa te angajezi la ANAF? Se cauta specialisti IT
Vrei sa te angajezi la ANAF? Se cauta specialisti IT

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează concurs, în 16 septembrie (proba practică) şi 17 septembrie a.c.(proba scrisă), pentru ocuparea a 40 de funcţii publice de execuţie vacante în cadrul Direcţiei generale de tehnologia informaţiei.

 

 

Condiţiile de participare la concurs sunt cele generale, prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiilor publice şi cele specifice fiecărui post, de studii, de vechime, de aptitudini.

 

Dosarele de participare se depun la secretariatul comisiei de concurs până la data de 02 septembrie 2014.

 

ANAF oferă tinerilor posibilităţi de dezvoltare a carierei şi acumulare de experienţă prin implicarea în proiecte IT semnificative la nivel naţional şi prin lucrul pe tehnologii noi. Totodată, ANAF asigură şi un nivel de salarizare competitiv în raport cu nivelul de experienţă solicitat candidaţilor şi condiţiile pieţei muncii.

 

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.anaf.ro, INFO ANAF/Anunturi/Resurse umane/Concursuri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.