Imagini nerecomandate celor cu stomacul slab! Mucegai "pe paine", in Cora Ploiesti

Publicat in Eveniment 17 Aprilie 2014 Actualizat: 18 Aprilie 2014 4283 ori
Google+ WhatsApp

Un nou episod din serialul "Cora si produsele expirate/stricate" ajunge in atentia publicului odata cu un set de imagini primite la redactie din partea unui client al magazinului.

 

 

 

Pentru a nu mai fi acuzati de PR-ul (?!) Cora, Ana-Maria Florea Harrison, ca redactam articole din imaginatie avand ca singur scop discreditarea superbrandului Cora, vom trece direct la imagini, fara comentarii. Atentie, fotografii nerecomandate persoanelor slabe de stomac.

 

(Este vorba despre produse de patiserie marca proprie, cumparate pe 14 aprilie, cu termen de expirare 16 aprilie. Fotografiile au fost realizate si trimise la redactie pe 14 aprilie, iar clientul si-a recunoscut greseala de a nu fi verificat pungile la raft din motive care tin de cantitatea mare de pachete achizitionate)

 

Foto, mai jos:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.