Trafic rutier ÎNCHIS, marţi, pe DN1

Publicat in Trafic 29 Septembrie 2014 1717 ori
Google+ WhatsApp
Trafic rutier ÎNCHIS, marţi, pe DN1
Trafic rutier ÎNCHIS, marţi, pe DN1

Circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 1, în data de 30 septembrie, în intervalul orar 00.00 - 2.00, la poziţia kilometrică 15+264, în zona străzii Zborului, de pe raza oraşului Otopeni, a anunţat, luni, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Restricţiile de circulaţie sunt aplicate pentru a facilita executarea unor lucrări de montare a unei pasarele pietonale. 

În perioada în care circulaţia este închisă, traficul rutier va fi deviat pentru ambele sensuri de deplasare pe variante ocolitoare. 

Pentru sensul de deplasare în direcţia Bucureşti - Ploieşti devierea va fi aplicată de la km 14+300 pe strada 23 August (DJ 100) - Tunari - Dimieni (DJ 200B) - Baloteşti, iar pentru sensul de deplasare Ploieşti - Bucureşti devierea va avea loc de la km 19+850 spre Corbeanca (DJ 101) - Buftea (DN 1A) - Mogoşoaia, precizează CNADNR.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.