Derby cu surprize

Publicat in Sport 24 Septembrie 2018 415 ori
Google+ WhatsApp
Derby cu surprize

Peste două săptămâni, pe 7 octombrie, va avea loc cea mai importantă cursă a sezonului, Derby-ul de Trap al României. În cadrul Reuniunii, găzduită de Hipodromul Ploiești, organizatorii spun că pregătesc publicului o sumedenie de surprize. Pînă atunci a avut loc avanpremiera Derby-ului și o premieră pentru Hipodrom: licitația de cai. Oficialii de la Romanian Horse Sales au găzduit evenimentul în cadrul căruia mulţi dintre ploieşteni au ţinut să asiste chiar şi fără a avea intenţia de a cumpăra un cal. Au fost două ore în care aproape 60 de cai le-au fost prezentaţi doritorilor, iar zece dintre aceştia şi-au găsit noi proprietari.

A doua ca importanță a întrecerii din week-end, a fost Premiul de Încercare, în care s-au întrecut caii de 4 ani pe care îi vom vedea, peste două săptămâni, în Derby-ul de Trap. A câştigat Speedy Nobel, armăsarul condus de Gheorghe Vasile desprinzându-se decisiv pe ultima linie dreaptă, în faţa iepei Răsfăţata, cealaltă favorită a cursei. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, câştigătorul primind, pe lângă trofeu şi premiul în bani de 810 ron, şi un voucher din partea reprezentantului Cramelor Casa Bolgiu, Ştefan Bolgiu.

Ca de obicei, întrecerea poneilor, intercalată între cursele de trap, a încântat publicul spectator, mai ales pe cei mici, armăsarul Mircea, condus de Ana Neagu, reuşind să câştige la capătul cursei desfăşurate pe pista de galop, în faţa tribunei oficiale. În celelalte curse de trap, s-au impus armăsarul Neptuniu (Premiul Nurofen), iapa Zenobia K (Premiul Olimp) şi armăsarul Diablo Jet (Premiul Ortoza). Ultimele două curse ale reuniunii au fost cele de galop: Premiul „Meteor”, destinat cailor pur sânge englez, şi Premiul „Heritage Cup”, rezervat cailor pur sânge Arab. Ambele curse au fost câştigate de cai străini, „franţuzoaica” Taimada, condusă de Nurhay Zyulkyuf, respectiv armăsarul bulgar Ferment, condus de Valentin Atanasov, reuşind să se impună în cele două întreceri. Sursa foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.