Galben-albaștrii vor avea un ''covor verde"

Publicat in Sport 05 Iulie 2018 1099 ori
Google+ WhatsApp
Galben-albaștrii vor avea un ''covor verde"
Galben-albaștrii vor avea un ''covor verde"

Recent, suprafaţa de joc a arenei de la Brazi, acolo unde se antrenează lotul Petrolului, a intrat într-un amplu proces de refacere. Pe lângă lucrările specifice terenul este dotat şi cu un sistem de aspersoare, astfel încât „covorul verde” să se prezinte în condiţii ireproşabile la întoarcerea „lupilor” din cantonamentul din Slovenia. După cum se ştie, clubul petrolist a încheiat, în această primăvară, un protocol cu Rafinăria Petrobrazi, în urma căruia echipa noastră a primit acordul să folosească, cu titlu gratuit, cocheta bază sportivă „Chimia”, pentru antrenamentele primei echipe, acolo unde se vor desfăşura pregătirile fotbaliștilor lui Leo Grozavu.

Petroliştii au aflat numele încă unei adversare pe care o vor întâlni pe parcursul stagiului din Slovenia. Este vorba despre NK Krsko, formaţie ce a încheiat pe locul şapte în ultima ediţie a primului eşalon sloven, iar partida urmează să se dispute pe data de 14 iulie. „Lupii” vor pleca în cantonament luni, 9 iulie, dar până atunci mai au programat un meci de verificare, sâmbătă, de la ora 11.00, la Strejnic, cu divizionara secundă CS Baloteşti.

De la începutul acestei săptămâni, Petrolul Ploieşti a început procedura de comercializare a abonamentelor pentru jocurile organizate pe teren propriu în cadrul sezonului 2018-2019. Până pe data de 14 iulie, procedura va fi rezervată EXCLUSIV vechilor abonaţi, cei care vor avea opţiunea de a-şi păstra locul pe stadion. În acest sens, la procurarea unui abonament nou, oamenii sunt rugați să prezinte şi vechiul abonament. Preţurile abonamentelor sunt următoarele:

* Pentru sezon întreg

– Tribuna 0 – 450 lei.

– Tribuna I – 350 lei.

– Tribuna II – 220 lei (tarif întreg) şi 200 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi, sector 212).

– Peluze – 150 lei (tarif întreg) şi 120 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi, sector 100 Peluza I, respectiv sector 300 Peluza II).

* Pentru turul ediţiei de campionat 2018-2019

– Tribuna 0 – 240 lei.

– Tribuna I – 180 lei.

– Tribuna II – 130 lei.

– Peluze – 80 lei.

*abonamentele emise pentru turul campionatului vor fi valabile până la sfârşitul anului calendaristic 2018, urmând să acopere şi cele două etape din retur programate de către Federaţia Română de Fotbal să se dispute în luna decembrie. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.