Misiune grea în Grecia

Publicat in Sport 06 Iunie 2018 544 ori
Google+ WhatsApp
Misiune grea în Grecia
Misiune grea în Grecia

Tricolorul LMV Ploiești a rămas și fără antrenor principal. Chiar dacă fusese confirmat în funcție Sergiu Stancu a decis să plece de la clubul cu care a obținut primele sale trofee din cariera de antrenor. Performanțe valabile și pentru Tricolorul care s-a aflat la primele trofee din istoria grupării ploieștene. Grecii de la PAOK au anunțat că Stancu a semnat cu gruparea din Salonic.

Acesta îi va lua locul pe bancă italianului Daniele Ritsi. În sezonul recent încheiat PAOK a pierdut finala campionatului, 0-3, cu marea rivală Olympiacos Pireu. Un rol în plecarea lui Stancu la formația din vechea Eladă se pare că îl are Panagiotis Kountouridis, fostul statistician al echipei. "Panos" este chiar din Salonic și l-ar fi propus acolo grație colaborării bune pe care cei doi au avut-o sezonul trecut în Romănia, la Ploiești. Acum, este posibil ca ei să lucreze din nou împreună avănd în vedere că antrenorul băimărean va sta timp de aproape un an acolo.

Stancu va avea o misiune grea în Grecia avănd în vedere că PAOK căștigase titlul în ultimele trei sezoane. El va avea prilejul să se întălnească acolo și cu Răzvan Lucescu, un alt antrenor romăn care activează la echipa de fotbal a clublui elen. Stancu a preluat în 2016 Tricolorul imediat după ce se retrăsese din activitatea de jucător. Născut la Baia Mare, tehnicianul de doar 35 de ani are o bogată experiență de jucător în spate. A fost campion al Belgiei,căștigător al Cupei și Supercupei, reușind aceleași performanțe, de trei ori la rănd, și în Romănia. Sursa foto:facebook/sergiustancu

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.