Stulenkov, pe urmele lui Olteanu!

Publicat in Sport 23 Mai 2018 Actualizat: 23 Mai 2018 462 ori
Google+ WhatsApp
Stulenkov, pe urmele lui Olteanu!
Stulenkov, pe urmele lui Olteanu!

Voleibalistul Nikita Stulenkov a luat-o pe urmele fostului sau coechipier Bogdan Olteanu. Campion si castigator al Cupei Romaniei cu Tricolorul LMV Ploiesti, Stulenkov a plecat tocmai in Argentina. El a semnat cu UPCN San Juan Volley, dupa cum a anuntat site-ul spoprtexclusiv.ro. Olteanu a reusit acolo sa castige titlul national de trei ori, in editiile 2012, 2013 si 2014. Rusul spera sa obtina aceleasi rezultate pe care Bogdan le-a realizat in America de Sud. Jucatorul de 27 de ani si 2.05 metri a mai evoluat, in Romania, la SCM U Craiova, in sezonul 2016-2017.

Stulenkov era unul dintre jucatorii pe care conducerea Tricolorului il dorea si pentru sezonul urmator atunci cand ploiestenii vor dori sa ajunga in grupele Ligii Campionilor. Acest lucru nu mai este posibil astfel ca oficialii clubului trebuie sa se reorienteze. Deocamdata conducerea clubului a reconfirmat staff-ul tehnic si pentru sezonul urmator iar ambele parti trebuie sa lucreze la o campanie de achizitii numeroasa si valoroasa avand in vedere ca Tricolorul a ramas fara destui jucatori. In aceasta perioada sefii clubului vor imbraca tricourile de voleibalisti-veterani.

La invitația clubului bulgar Cherno More Varna, echipa de seniori a Tricolorului LMV Ploiești, va participa la un turneu de veterani. Competiția se va desfășura în intervalul 24-27 mai și va fi găzduită de un complex sportiv situat la 15 km de stațiunea estivală Varna. Trupa de seniori a campioanei României va participa la categoria + 45 ani alături de echipe similare din Bulgaria, Polonia, Letonia și Ucraina. Regulamentul competiției prevede disputarea meciurilor între echipe plasate în grupe de câte 4, primele două urmând a se califica în faza finală.

Campionii-veterani vor alinia un lot din care nu vor lipsi Dacian Alecse (coordonator și căpitan al echipei), Florin Vasile (centru), Daniel Mocanu (extremă și libero), Mihail Georgescu (centru), Razvan Purice (universal), Jean Bunea (centru), Marius Ștefurac (coordonator), Dariusz Zadawschi (extremă, invitat din Polonia) și Mădălin Marinescu (extremă). Echipa este antrenată de Marian Anton.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.