Cea mai spectaculoasă calificare!

Publicat in Sport 24 Aprilie 2018 480 ori
Google+ WhatsApp
Cea mai spectaculoasă calificare!
Cea mai spectaculoasă calificare!

MFC Ploiești a reușit cea mai spectaculoasă calificare în sferturile Cupei LMF Prahova 2018 ! Fotbaliștii MFC-ului au revenit de la 0-4 și s-au impus la penaltyuri în fața liderului din Liga B, Ader Ploiesti. Sub privirile selecționerului echipei naționale de minifotbal a României, Marius Mitu, MFC Ploiești a început meciul foarte slab și după 8 minute s-a văzut condusă cu un gol înscris de lângă un fundaș al MFC- ului, acesta fiind urmat la 5 minute de un gol identic și astfel scorul devenea 0-2 în minutul 13. După 12 minute în care MFC-ul a forțat înscrierea unui gol, cei care au înscris au fost cei de la Ader, care au facut-o de 2 ori într-un minut, astfel stabilindu-se scorul pauzei, 0-4, lasandu-i fără speranțe pe băieți pregătiți de Georgescu Gabriel!

Cu modificări făcute la pauză și cu un lot restrâns, MFC Ploiești a intrat mult mai bine în joc și a fost mult mai motivată în urma discuțiilor avute în pauza meciului, astfel aceștia au dominat startul reprizei secunde, iar rezultatul a venit în minutul 30, când Miu înscrie, îndeplinind o simpla formalitate, dar totodată dăndu-le speranța coechipierilor. Ceea ce urma sa se întâmple era de necrezut, atât pentru cei prezenți în tribune cat si pentru jucătorii celor două echipe sau pentru selecționerul naționalei, deoarece MFC Ploiești a arătat un spirit de echipa nemaipomenit și după ce Nastase a înscris în minutul 32 la o faza in care a făcut sah-mat apărarea Ader- ului, a urmat după 3 minute Crăciun, din nou după o serie de pase care a nimicit apărarea adversă și surpriza a venit în momentul în care Nastase trage spre poarta in minutul 38 și îl păcălește pe portarul advers, restabilind egalitatea și ducând meciul la loteria penalty-urilor.

Primul care a dat speranță MFC-ului și care a avut o prestație bună pe tot parcursul meciului, a fost portarul Vanghele, acesta a aparat prima lovitura de departajare, care nu avea nici un rost, dacă Nastase nu înscria prima dată pentru MFC Ploiești. Ader înscrie și MFC- ul îl trimite pe Arnăutu, care îl execută pe portarul advers. Ader înscrie din nou ultima lovitură de departajare și Gabi Georgescu îl trimite pe Crăciun să execute, iar acesta, fiind sigur pe el, înscrie fără probleme și își duce echipa în semifinalele Cupei LMF Prahova alături de Viking Pruszynski, Sky Falcons și SystemBau.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.