Tricolorul 4x4

Publicat in Sport 13 Februarie 2018 895 ori
Google+ WhatsApp
Tricolorul 4x4
Tricolorul 4x4

Tricolorul LMV Ploiesti a avut tractiune completa in cele patru meciuri externe. Le-a castigat, aproape clar, pe traseul Bucuresti-Dej-Baia-Mare-Cluj. Astazi, la ora pranzului, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, Tricolorul s-a impus cu 3-0(25-20, 25-18, 25-16), impotriva celor de la U dupa 69 de minute de joc! Olandezul Gijs Jorna a avut cea mai mare pofta de volei datorita celor 17 puncte reusite, cele mai multe dintre voleibaliștii prezenți pe teren. De la Cluj, s-a remarcat veteranul Dan Borota, autor a 15 puncte.

Principalul Sergiu Stancu a mizat pe un sextet din care au facut parte si trei jucători mai putin obisnuiti cu aceasta postura: Aleksandar Milivojevic, Pavel Duschkov și Jose Carrasco. Completat de Laurentiu Lică, Gijs Jorna, Julian Bissette, cu Philipp Kroiss libero. Pe parcurs au mai evoluat Bartha, Kullo si Darlaczi, atat Stulenkov cat si Olteanu sau Magdas nefiind folositi deloc. Meciul de la Cluj a fost al patrulea consecutiv disputat de formatia ploiesteana in deplasare. Jocurile externe au inceput in Capitala acolo unde Tricolorul a trecut de Dinamo, scor 3-0,  apoi au urmat succesele cu Unirea Dej, 3-2, Explorări Baia-Mare, 3-0, și astăzi, izbănda din fief-ul clujenilor.

Singura ''bubă'' a Tricolorului ramane punctul pierdut la Dej, unul care poate conta foarte mult in privinta luptei pentru titlu cu CSA Steaua. In ierahia nationala, Ploiestiul ocupa locul 2, 52 de puncte, cu unul mai putin decat Steaua dar si cu doua jocuri in plus disputate. Lotul ploiestean are timp sa se refaca dupa meciurile din Ardeal. Ultimul meci al sezonului regulat se va disputa luni, 19 februarie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor “Olimpia”, adversara “tricolorilor” urmand a fi chiar campioana ultimului sezon, ACS Volei Municipal Zalău. Foto: Mircea Roșca/ www.ActionFoto.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.