Laurențiu Lică:,, Toate meciurile așa vor fi!"

Publicat in Sport 15 Ianuarie 2018 1078 ori
Google+ WhatsApp
Laurențiu Lică:,, Toate meciurile așa vor fi!"
Laurențiu Lică:,, Toate meciurile așa vor fi!"

Unul dintre liderii vestiarului la Tricolorul Ploiești, Laurențiu Lică, avertizează că toate meciurile așa vor fi de-acum încolo, cu emoții și suspans. ,,Tricolorii'' au căștigat jocul dar au pierdut în clasament. Gruparea ploieșteană a obținut doar 2 puncte, iar Arcada Galați a luat unul, în derbiul etapei disputat, în week-end, la Sala ,,Olimpia". Liderul clasamentului, CSA Steaua, și-a adjudecat toate punctele la Explorări Baia-Mare și s-a desprins la trei lungimi în ierarhia națională din voleiul masculin. Voleibaliștii Armatei au 38 de puncte, ploieștenii 35, iar gălățenii, 34. Tricolorul - Arcada și-a meritat titulatura de derbi datorită unui meci-spectacol, cu o durată de peste două ore. Fanii voleiului au trăit momente de agonie și extaz. Ploieștiul a condus cu 2-0 pe seturi, dar asta nu a împiedicat Galațiul să revină. O întoarcerea senzațională a scorului și decisivă au reușit ploieștenii după ce oaspeții au avut 9:6 în tie-break! Căpitanul Bogdan Olteanu a încheiat jocul cu două puncte consecutive iar Laurențiu Lică a fost ,,best scorer" datorită celor 23 de puncte reușite. Lică a recunoscut că "buba" acestui joc a fost serviciul.

,,A fost infernal de greu! Nu am reusit sa punem adversarul in dificultate asa cum ne doream, am gresit foarte mult. Pentru ei a fost usor sa construiasca si sa faca puncte pe contraatac. Este bine ca avem patru puncte din sase in fata Galatiului, ne bucuram foarte mult, dar am totusi o amaraciune in suflet ca puteam sa luam toate punctele si sa lasam Galatiul in spate. Pina la urma nu este un sfarsit de lume si cred ca de-acum incolo toate meciurile asa vor fi! In setul cinci cred ca putini mai credeau ca vom reveni dar iata ca doua, trei mingi bune ale noastre, au schimbat soarta jocului!"- a declarat Lică, după succesul infernal.

A surprins apariția "bandajată'' a lui Cristian Bartha. Voleibalistul Tricolorului a jucat cu un bandaj din cauza faptului că și-a spart capul înaintea jocului. Dar asta nu l-a împiedicat să fie, din nou, un jucător de bază iar execuțiile sale au contribuit la acest succes:,, Conteaza foarte mult acest succes! Chiar daca noi am luat doar doua puncte avem doua victorii in fata lor ceea ce contează mult. Am jucat bandajat deoarece m-am lovit de portbagaj inainte de meci. M-am grabit si ...graba strica treaba! Totusi a fost un semn bun, mi-au ramas ideile bune in cap pentru acest joc!''. Tricolorul va disputa următorul meci la CSM București, vineri, 19 ianuarie, de la ora 19:30.   

  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.