Petrolul a stabilit lista

Publicat in Sport 04 Ianuarie 2018 903 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul a stabilit lista
Petrolul a stabilit lista

Oficialii Petrolului au stabilit, în mare parte, coordonatele perioadei de pregătiri din această iarnă. Astfel, până la startul returului, liderul Seriei a III-a va efectua doua stagii centralizate şi va susţine nouă jocuri test, lista amicalelor din meciurile amicale fiind, la rândul ei, aproape definitivată. Petroliştii vor începe treaba la mijlocul săptămânii viitoare, pe 10 ianuarie fiind programată reunirea lotului, tot atunci urmând să se desfăşoare şi primul antrenament al anului, pe „Ilie Oană”, de la ora 16.00. Apoi, timp de zece zile, pregătirile se vor derula la Ploieşti, perioada încheindu-se, pe 20 ianuarie, cu un joc de verificare, în compania unui adversar ce urmează să fie stabilit.

Din 22 ianuarie, „lupii” vor urca la munte, pentru primul cantonament, ce se va desfăşura la Cheile Grădiştei, acolo unde accentul se va pune pe acumulările fizice. „Chinul” elevilor lui Romulus Ciobanu va fi „îndulcit”, însă, şi de disputarea a două partide amicale, pe 28 ianuarie (adversar nestabilit) şi pe 31 ianuarie (cu AS SR Braşov). Stagiul montan se va încheia pe 2 februarie, pentru ca, în intervalul 6-16 februarie, să fie programat cel de-al doilea cantonament, găzduit de către Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Perioadă în care au fost antamate trei jocuri test, cu Unirea Slobozia (7 februarie), FC Argeş (10 februarie) şi Chindia Târgovişte (14 februarie).

Seria meciurilor amicale vor urma după revenirea la Ploieşti, cu jocuri pe 17 februarie (adversar nestabilit), pe 21 februarie, contra liderului Seriei a II-a, Progresul Spartac Bucureşti, şi pe 24 februarie, cu colega de serie CS Aninoasa. Pentru toate aceste meciuri urmează să fie stabilite locurile de desfăşurare şi orele de start. Până la reluarea pregătirilor, oficialii „galben-albaştrilor” vor definitiva şi componenţa lotului, în zilele următoare urmând să se lămurească atât lista sosirilor, cât şi cea a plecărilor.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office