Lacrimi și suspine pe arena ,,Ilie Oană"

Publicat in Sport 07 Noiembrie 2017 1283 ori
Google+ WhatsApp
Lacrimi și suspine pe arena ,,Ilie Oană"
Lacrimi și suspine pe arena ,,Ilie Oană"

Lacrimi si suspine pe arena ,,Ilie Oană", la finalul meciului Juventus-ACS Poli Timisoara, disputat, aseara, la Ploiești. Dupa fcsb-istul Denis Alibec, a venit răndul timisoreanului Camaldine Abraw sa planga. Atacantul a bufnit in plans la vestiare si si-a pus prosopul pe cap de rusine, dupa cum a povestit, la conferinta de presa, Ionut Popa, antrenorul lui ACS Poli Timisoara. Togolezul a fost inger si demon pentru banateni. In prima repriza a inscris spectaculos cu un sut de la peste 20 de metri. Tot Abraw putea mari avantajul oaspetilor dar a ratat trei situatii mari.

Antrenorul Ionut Popa a dat cu caciula de gazon din cauza acelor sanse irosite si drept pedeapsa le va dubla antrenamentele jucatorilor sai:,,Sunt extrem de suparat! Nu se poate sa ratezi asa ceva! La vestiar nu le-am zis nimic dar o sa vada ei la Timisoara ce program le pregatesc. Numai asa pot sa uit de jocul asta. Pierdem ca fraierii atatea puncte, ca niste tampiti, nu se poate asa, noi trebuia sa avem atatea puncte in plus. Ce sa-mi zica Abraw, era cu prosopul pe cap, plangea dar este posibil sa-si piarda locul in echipa. Senisibil? Fotbalistul trebuie sa fie barbat, cand te lauda antrenorul trebuie sa tii capul jos si cand te cearta, trebuie sa-l tii sus. Orice atacant, indiferent ca e Alibec, Ronaldo sau Abraw, trebuie sa joace prost dar sa dea goluri!"- a incheiat cu naduf carismaticul antrenor al Timișoarei.

Un alt fotbalist strain l-a facut pe Magiun Barbu sa treaca prin toate starile. Georgianul Nika Dzalamidze a marcat dupa ce a intrat si putea repeta isprava insa a irosit ocazia ivita. Antrenorul Juventusului este trist dar si bucuros pentru ca puteau castiga pe final insa pe de alta parte se multumeste si cu acest egal:,, Un punct este totusi un punct si daca ne gandim bine ca am avut ultima ocazie, ne pare rau ca n-am castigat. Daca in minutul 92 Dzalamidze suta mai repede, ne facea fericiti. Mi-a sarit inima atunci, dar mi-a sarit invers, nu de bucurie." Juventus a ratat șansa de a preda lanterna campionatului lui Gaz Metan în timp ce Timișoara cu o victorie, se apropia de zona play-off-ului.Foto:digisport.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.