Propuneri pentru Contra

Publicat in Sport 29 Septembrie 2017 812 ori
Google+ WhatsApp
Propuneri pentru Contra
Propuneri pentru Contra

Noul selecționer al naționalei Romăniei are parte de numeroase propuneri de jucători din prima ligă. Edward Iordănescu, antrenorul Astrei, a declarat că sunt fotbaliști din lotul său care are merita convocarea. Și cei de la CFR Cluj speră ca trei fotbaliști să fie chemați de antrenorul Cosmin Contra.

Înaintea derbiului etapei a 13-a din prima ligă, Dinamo-Astra, Iordănescu junior a declarat că Alex Ioniță și Claudiu Bellu merită convocarea datorită evoluțiilor:,, Se gandesc si ei ca se pot afla printre cei convocati. Sper ca acest lucru sa vina cat mai repede iar fotbalistul roman are nevoie de incredere, de sustinere. Asa ca se poate forta perioada de integrare prin selectionarea lor imediata. Stiu ca de la noi sunt monitorizati 3 jucatori, am discutii permanente cu ei, sa le schimb mentalitatea pentru ca la acest capitol, ei sufera".

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, a declarat la Pro X, că vrea să vadă cățiva jucători în lotul pentru meciurile cu Kazahstan și Danemarca și a făcut trei nominalizări: "Eu ma astept, si ar merita, Ciprian Deac, jucatorul cu cele mai multe assisturi in Liga I. M-as astepta la Hoban, un foarte bun inchizator, care recupereaza, agata foarte multe mingi. E ca o caracatita acolo la mijlocul terenului. Si as mai vrea la tineret, desi poate si la echipa mare, Cristi Manea, care este un jucator tanar extraordinar, cu calitati deosebite, din toate punctele de vedere."

Sunt șanse ca cei menționați să fie selecționați avănd în vedere viziunea lui Contra. El a declarat că nu se uită în buletin cănd face selecția. Deac și Hoban sunt trecuți de 30 de ani iar cu acesta din urmă "Guriță" a colaborat excelent la Petrolul. O altă relație bună este între selecționer și Gicu Grozav. Contra vrea ca Grozav să redevină titular la națională și este posibil să-i ofere tricoul cu numărul 10.  Cosmin Contra va anunța oficial, duminică, jucătorii convocați din campionatul intern.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.