Un rus dă culoare Tricolorului

Publicat in Sport 13 Septembrie 2017 695 ori
Google+ WhatsApp
Un rus dă culoare Tricolorului
Un rus dă culoare Tricolorului

Un rus ciocolatiu este ultima achiziție a celor de la Tricolorul LMV Ploiești. Oficialii clubului au ajuns la o înţelegere cu Alexander Kullo – prezent şi în sezonul trecut în campionatul din România, la Volei Caransebeș, echipă care a dispărut din peisajul primei ligi. Născut la 7 aprilie 1989, Kullo are 1.97 m şi 85 kg, cu o detentă la atac de 3.55 m şi la blocaj de 3.35 m. A debutat în voleiul profesionist în Divizia 1 din Rusia (eşalonul secund), la Spartak Moscova, în 2009, unde a evoluat până în 2011. Apoi, a trecut la echipa Nova (Novokuibyshevsk), în Superliga Rusiei, pentru un sezon, pentru ca, după aceea, să se transfere în prima divizie din Cehia, la Kladno. A revenit din 2013 în Superliga Rusiei, pentru doi ani, la Iskra (Odintsovo), după care a sosit, în 2016, în România, la Volei Club Caransebeş, echipă care s-a desfiinţat în această vară.

La Ploieşti, voleibalistul rus se va bate pentru titularizare pentru postul de universal cu Laurenţiu Lică. Transferul a fost realizat cam în aceleași condiții cu aducerea lui Stulenkov în locul lui Zhylinskyi, accidentat. Acum, conducerea a recurs la o decizie similară în cazul universalului Nelson Murangwa. Din cauza problemelor întâmpinate de jucătorul din Rwanda cu obţinerea vizei de şedere în România, care a tot întârziat, din diverse motive, reprezentanţii clubului ploieştean au decis să nu mai aştepte şi să aducă un alt sportiv care să completeze lotul.

Noua trupă ploieșteană poate fi urmărită, pentru prima dată, astăzi, de la ora 16, la Sala Olimpia, unde va juca împotriva celor de la Unirea Dej. Iar măine, de la ora 18, în același loc, va fi un nou test cu vicecampioana SCM U Craiova. Pînă acum formația ploieșteană a avut un mini turneu în Bulgaria, încheiat cu două victorii împotriva lui Dobrudja Dobrich, căștigătoarea Cupei Bulgariei. Iar startul jocurilor de pregătire a fost dat în compania celor de la CSA Steaua București, primul adversar al "tricolorilor" în noul sezon. Foto:tricolorullmvploiesti.ro     

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.