Mesaje tocmai din Rusia

Publicat in Sport 07 Iunie 2017 917 ori
Google+ WhatsApp
Mesaje tocmai din Rusia
Mesaje tocmai din Rusia

Petrolul 52 Ploiesti a primit, înaintea finalei Cupei Romăniei, mesaje de incurajare tocmai de la Moscova. Nationala Romaniei, formata din artisti si cu trei implanturi de meserie, Daniel Chirita, Constantin Schumacher si Decebal Nae, participa la Campionatul Mondial gazduit la Moscova. Între doua meciuri, Chirita s-a gandit si la mai tinerii sai colegi de la Petrolul care joaca, cu trofeul pe masa, impotriva celor de la CS Paulesti. Chiru l-a luat pe cantaretul Adrian Enache si impreuna au transmis, pe facebook, mesajele lor de incurajare.  

Adrian Enache:,,Golgeterul echipei naționale a căntăreților vă susține, este alături de voi, de o glorie a fotbalului romanesc asa cum este Daniel Chirita. Și el vă susține de aici, de la Moscova! Hai Petrolul!"

Daniel Chirita: ,,Colegii mei petrolisti, va rog sa faceti un meci mare, va doresc o victorie frumoasa, va pup si va iubesc! Hai Petrolul! ".

Nationala cantaretilor, pregatita de petrolistul Danie Chirita, a jucat doua partide pina acum in faza grupelor. Romania a invins, 6-3, Turcia si a remizat, 1-1, cu Argentina. Tricolorii trebuie sa bata, maine, Kazahstan ca sa se calificae in semifinale. Si Petrolul trebuie sa invinga pe Paulesti, astazi, de la ora 19:30, pe arena Ilie Oana, ca sa obtina primul trofeu de cand clubul a renascut. Foto:facebook/danielchirita.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.