Final Four fete

Publicat in Sport 16 Mai 2017 449 ori
Google+ WhatsApp
Final Four fete
Final Four fete

Vedete pe metru pătrat într-un nou Final Four organizat la Ploiești! La finalul acestei săptămăni, fanii handbalului pot revedea pe parchetul din ,,Olimpia" handbaliste precum Paula Ungureanu, Linea Torstensson, Bella Gulden, Aurelian Bradeanu, Oana Manea sau Carmen Martin. După ce week-end-ul trecut handbalul masculin și-a disputat Cupa Romăniei, adjudecată după 29 de ani de Dinamo București, pe 19 și 20 mai va veni și răndul handbalului feminin să joace cu trofeul pe masă.

Astăzi, la sediul Federației Romăne de Handbal, s-au stabilit cele două semifinale ale Cupei României destinată fetelor. Cel mai echilibrat și disputat meci va fi chiar în primul joc al Final Four-ului, găzduit de Sala Sporturilor Olimpia. Se vor înfrunta SCM Craiova cu CSM Bistrița, acest joc avănd o miză dublă. Pe lingă calificarea în finală, căștigătoarea acestui meci își va asigura prezența în sezonul viitor al Cupei EHF. Programul Final Four-ului Cupei României a fost stabilit odată cu tragerea la sorți. Vineri, de la ora 17:00, are loc duelul dintre Craiova și Bistrița și în aceași zi, dar de la ora 19:00, CSM Unirea Slobozia joacă cu CSM București. Sâmbătă, de la ora 15:00, va avea loc finala mică iar două ore mai tărziu se va disputa finala mare.

Fosta căștigătoare a Ligii Campionilor, este campioana Romăniei dar și favorita clară la cucerirea trofeului. ,, Tigroaicele" au trecut, în sferturiile de finală,  de HCM Rămnicu-Vălcea. SCM Craiova a trecut, în sferturi, de Dunărea Brăila și a terminat sezonul intern pe locul patru. CSM Bistrița a intrat în ,,careul de ași'' după ce a eliminat Rapidul iar sezonul național l-a încheiat pe locul 8. Marea surpriză a venit din partea lui CSM Slobozia. Ocupanta ultimului loc în Liga Națională a eliminat pe CSM Roman și s-a calificat la turneul final de la Ploiești. Foto:frh.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.