Întălnire de Cupă, la Chiriță

Publicat in Sport 18 Aprilie 2017 968 ori
Google+ WhatsApp
Întălnire de Cupă, la Chiriță
Întălnire de Cupă, la Chiriță

Daniel Chirita va gazdui o noua confruntare din Cupa Romaniei. Baza sa sportiva, de linga Sala Sporturilor, va fi locul unde se va desfasura meciul Petrolul’52-Petrolul Baicoi, meci din cadrul Cupei Romaniei, faza judeteana. Este a doua oara cand baza lui ‘’Kiru” este gazda pentru trupa unde activeaza si el dupa ce aici s-a mai jucat un alt meci de Cupa, Petrolul-Unirea Teleajen. De data aceasta va fi in sferturile de finala iar intalnirea se va disputa, intr-o singura mansa, pe teren neutru.

A mai fost o varianta cu arena “Conpet” insa acolo grupa de elita a Petrosportului isi disputa, tot la mijlocul saptamanii, partidele din campionat. Chiar daca nu au fost prezenti la tragerea la sorti, se pare ca cei de la Baicoi sunt de acord cu locul de disputare al sfertului. De la formatia ploiesteana au fost prezenti presedintele Cristi Vlad si antrenorul Tavi Grigore.  Sortii au fost decisi de jurnalistii, Cristian Anghelescu si Marian Dima, care au extras bilele din trofeul “ Cupa Regiunilor” adus special, in cadrul salii de conferinte a stadionului “Ilie Oana”, cu ocazia acestei actiuni. Celelalte partide din sferturile Cupei sunt urmatoarele:

 

Avantul Maneciu – AFC Brebu ( se joaca la Blejoi)

CS Blejoi – Banesti-Urleta ( se joaca la Paulesti)

Manesti Coada Izvorului – CS Paulesti (se joaca la Baicoi)     

 

Toate partidele se vor disputa miercuri, 26 aprilie, de la ora 17:00.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.