Tie-break-ul a schimbat liderul!

Publicat in Sport 23 Martie 2017 411 ori
Google+ WhatsApp
Tie-break-ul a schimbat liderul!
Tie-break-ul a schimbat liderul!

Etapa a doua din Grupa 1 valorică a schimbat liderul campionatului! CSA Steaua a fost detronată chiar pe teren propriu de Municipal Zalău. Noul lider s-a impus cu 3:2 după ce gazdele au avut cinci șanse de a încheia meciul în favoarea lor! În cadrul rundei, s-a mai jucat partida CSM Bucureşti – CS Arcada Galaţi, căștigată clar, 0:3, de formația oaspete. Clasamentul în acest moment este următorul: 1. Volei Municipal Zalău 58p, 2. Steaua 57p, 3. SCM U Craiova 54p, 4. CS Arcada Galaţi 54p, 5. Tricolorul LMV Ploieşti 46p, 6. CSM Bucureşti 34p. Tricolorul LMV Ploieşti este la opt lungimi de podium după succesul, 3:2 (24:26, 25:19, 22:25, 25:21, 17:15) repurtat aseară, pe teren propriu, împotriva lui SCM U Craiova.

La acest scor gazdele au căștigat două puncte în timp ce oaspeții s-au ales cu unul. A fost prima confruntare pentru Tricolorul în Sala Olimpia din faza finală a Diviziei A1. Voleibaliștii pregătiți de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au ieșit învingători, la capătul unui maraton de volei, întins pe durata a două ore și 17 minute. Inițiativa primelor patru seturi a aparținut oltenilor care au luat conducerea de fiecare dată însă ploieștenii au revenit la fel. Spre finalul meciului ei au profitat și de certurile din tabăra craioveană, între cel mai bun om al lor, Laurențiu Lică, și principalul Dănuț Pascu. S-a ajuns în tie-break iar Vargas și coechipierii l-au terminat fericiți pînă la urmă. De data aceasta setul decisiv a fost adjudecat de Tricolorul fiind și o revanșă după acel set de aur pierdut, tot pe teren propriu, în Cupa Romăniei.

Remarcații înfruntării au fost mexicanul Daniel Vargas și sărbul Aleksandar Milivojevic. Ei au reușit să puncteze de cele mai multe ori, 22 de puncte fiecare, trăgătorul sărb atacănd de cele mai multe ori iar bulgarul Pavel Dushkov a reușit 6 blocaje. Formația ploieșteană a avut un procentaj ofensiv de 46 la sută față de 38 la sută al adversarilor. Pentru Tricolorul LMV urmează două meciuri în deplasare, sâmbătă, de la ora 17:00, la Galaţi, cu Arcada, iar miercurea viitoare, de la aceași oră, cu CSM Bucureşti. Foto:tricolorullmvploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.