Unii cu Astra, alții cu Genk!

Publicat in Sport 16 Februarie 2017 531 ori
Google+ WhatsApp
Unii cu Astra, alții cu Genk!

Astra Giurgiu și Genk au suporteri în toată lumea! Unii vin de la peste 8000 de kilometri distanță să susțină gruparea astristă în partida din această seară. Iar formația belgiană, locul 7 în Jupiler League, are simpatizanți la 150 de kilometri de locul în care se va disputa manșa tur a partidei din Europa League. Fanii Petrolului de la "Peluza Latină" sunt înfrățiți cu suporterii belgieni.

Anul trecut petroliștii au fost în vizită la ei iar acum, la deplasarea în Romănia, aceștia i-au ajutat cu deplasarea și cazarea. Ploieștenii vor să-i susțină pe belgieni în confruntarea cu "The Black Devils", așa cum a caracterizat site-ul uefa formația pregătită de Marius Șumudică. Numai că majoritatea dintre ei este posibil să nu mai ajungă la meci. Asta pentru că, acum căteva ore, autocarul cu suporteri a fost oprit în trafic pe DN1. În urma percheziției, conform unor surse, asupra unora dintre ei s-au găsit materiale pirotehnice și riscă dosare penale.

Meciul din această seară dintre Astra și Genk, din ”șaisprezecimile” Europa League, va fi urmărit din tribunele arenei giurgiuvene de un suporter special, venit tocmai din Japonia, la Giurgiu, special pentru acest eveniment fotbalistic. Tetsuya Tsuno este conaționalul celui mai vechi jucător din lotul astrist, Takayuki Seto. Niponul a ajuns la Giurgiu de ieri, având parte de o surpriză plăcută din partea echipei. El a fost invitat la masa de prânz, apoi a urmărit antrenamentul oficial al Astrei. Tsuno nu a ratat ocazia să se pozeze cu Takayuki dar și cu vedeta echipei, Constantin Budescu! Foto:afcastragiurgiu.ro si observatorulph

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.