Maxim doi pentru Petrolul'52

Publicat in Sport 06 Februarie 2017 Actualizat: 06 Februarie 2017 965 ori
Google+ WhatsApp
Maxim doi pentru Petrolul'52
Maxim doi pentru Petrolul'52

Petrolul'52 mai are nevoie de maxim doi jucători ca să-și contureze lotul pentru returul campionatului. După amicalul victorios, 2-1 cu Dacia Unirea Brăila, antrenorul Tavi Grigore a spus că două posturi mai trebuiesc acoperite. Deocamdată acestea sunt scoase la concurs și sunt destui care vor să le ocupe. Din jucătorii noi, tot vechii petroliști sunt certitudini. Principalul Tavi Grigore a spus că Robert Alecsandru, Radu Alecsandru, Alex Radu și Nini Popescu nu mai au nevoie de nici o testare.

Sunt fotbalisti crescuți de Petrolul și au revenit la echipă ca să contribuie la reconstrucția ei:,, Robert Alecsandru, Radu Alecsandru, Nini Popescu sunt certitudini, nu mai trebuiesc urmariti si in perioada urmatoare vedem ce mai putem aduce sa completam lotul, unul, maxim doi mai avem nevoie". Echipa are și incertitudini dar acestea sunt cauzate de problemele medicale. În această perioadă staff-ul medical are treabă multă avănd în vedere că patru jucători de bază, Jean Prunescu, George Ghiță, Ilie Dumitrescu și Claudiu Tudor sunt cu diferite afecțiuni și trebuie recuperați repede avănd în vedere că este mai puțin de o lună pînă la reluarea meciurilor oficiale.

Urmează o nouă săptămănă cu antrenamente dar și alte două amicale pentru liderul ligii A Prahova. Adică noi șanse și pentru cei care vor să îmbrace tricoul galben-albastru ]n disputele oficiale. Petrolul va juca, miercuri, de la ora 15:00, cu Petrolistul Boldești. Duelul petrolist este programat tot pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest urmănd ca peste numai două zile, trupa pregătită de Octavian Grigore să joace cu Unirea Slobozia, o altă echipă din liga a treia.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.