Se iau la pumni după stabilirea bugetului

Publicat in Sport 24 Ianuarie 2017 323 ori
Google+ WhatsApp
Se iau la pumni după stabilirea bugetului
Se iau la pumni după stabilirea bugetului

Ringul de lupte de la sala de box de pe Bulevard va fi plin la sfărșitul acestei săptămăni. Zeci de meciuri de verificare sunt programate gazde fiind boxerii de la CSM Ploiești. Aceștia au reluat antrenamentele de două săptămăni iar coordonatorul secției, Titi Tudor, a decis că este timpul pentru înfruntarea adversarilor. Sămbătă după-amiază se va desfășura o gală amicală la care vor mai veni CS Rămnicu-Vălcea, CSM Craiova și Steaua București.

Vor fi adevărate teste pentru pugiliștii ploieșteni obiectivul fiind acela de a pregăti căt mai bine prima competiție oficială din noul sezon al boxului romănesc. Startul este dat de Cupa Romăniei pentru juniori, tineret și seniori care se va disputa în luna aprilie, locația nefiind deocamdată stabilită. După primi pumni cu adversarii, maestrul Titi Tudor își dorește și un cantonament centralizat pentru sportivii săi. Titi "Prosop" spune că împreună cu antrenorii Adrian Părlogea și Iulian Ilie vrea să le facă copiilor un program montan căt mai bun astfel încăt condiția fizică să-i țină căt mai mult. Însă această pregătire centralizată este influențată de stabilirea bugetului pe 2017. Pînă la sfarșitul acestei săptămăni, cănd va avea loc ședința Consiliului Local, se va ști de căți bani vor beneficia secțiile de sport ale Clubului Sportiv Municipal.

Se pare că bugetul sportiv al orașului va fi mai mic ca anul trecut și implicit echipele pot primii bani mai puțini. Și la Clubul Sportiv Petrolul programul este influențat de stabilirea bugetului. La box, coordonatorul Ion Moroiță spune că un cantonament de iarnă va fi stabilit, sau nu, în funcție de căți bani va primi clubul de la Ministerul Tineretului si Sportului. Boxerii petroliști au început deja antrenamentele la sala de la stadionul Ilie Oană și așteaptă primele înfruntări cu adversarii.   

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.