Petrolul fără unul dintre golgeteri

Publicat in Sport 04 Ianuarie 2017 2066 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul fără unul dintre golgeteri
Petrolul fără unul dintre golgeteri

Petrolul rămăne fără unul dintre atacanții săi. Decebal Gabriel Nae a anunțat conducerea clubului că nu mai poate continua la formația ploieșteană. Asta pentru că fotbalistul se află în imposibilitatea de a mai veni la antrenamente din cauza programului de la locul de muncă. Atacantul este încă sub contract cu Petrolul '52 dar avănd în vedere situația existentă el va pleca la altă formație prahoveană. Ar fi o despărțire importantă avănd în vedere că Gabriel Nae este unul dintre golgeterii echipei, cu 6 goluri, și a prins destule partide din postura de titular, în trupa pregătită de Octavian Grigore.

Atacantul se mută la CS Păulești unde a mai evoluat în trecut. Acolo, Nae poate îmbina fotbalul cu munca datorită unui program mult mai flexibil decăt la echipa petrolistă. O variantă pentru înlocuirea acestuia poate veni tot de la gruparea antrenată de Iulius Mărgărit. Și este vorba tot de un golgeter, Andrei Ciobanu, jucătorul fiind sub contract cu păuleștenii. Oficialii petroliști spun că poartă discuți cu oficialii trupei prahovene în privința jucătorului. El a mai fost dorit de staff-ul Petrolului și vara trecută atunci cănd s-a format noua echipă.

Însă atunci venirea lui Ciobanu nu s-a materializat deoarece are un serviciu stabil fiind de meserie pompier. La fel este situația și acum iar în cazul în care fotbalistul-pompier nu va veni pe "Ilie Oană" conducerea petrolistă trebuie să găsescă alt atacant. Timp ar fi pentru ca președintele Cristi Vlad și antrenorul Octavian Grigore să întărescă ofensiva. Reunirea lotului și prima mișcare în 2017 este stabilită pentru data de 17 ianuarie iar returul ligii A Prahova va începe în luna martie.

 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.