Pipi si mama lui, salvatorii Realului!

Publicat in Sport 23 Decembrie 2016 892 ori
Google+ WhatsApp
Pipi si mama lui, salvatorii Realului!
Pipi si mama lui, salvatorii Realului!

Real Madrid a scăpat de sanctiunea privind transferuri datorită mamei unui puști de 12 ani! Clubul spaniol fusese sancționat la începutul anului pentru nereguli in ceea ce priveste transferurile de juniori, dar a fost salvat la Tribunalul de la Lausanne de mama lui Pipi, unul dintre super-pustii de la Academia celebrului club.

Takuhiro Nakai, sau "Pipi", asa cum este cunoscut de toată lumea in Madrid, a fost selectionat de gruparea madrilena in 2013, pe cand avea 9 ani, iar FIFA a acuzat Realul ca l-ar fi separat pe copil de familia lui din Japonia, informeaza sport.ro. Insa realitatea a aratat ca Pipi a mers la Madrid impreuna cu mama lui, care era divortata de cativa ani. Femeia a acceptat invitatia clubului de a merge la TAS pentru a povesti tot ce s-a intamplat. In urma marturiei, Tribunalul a stabilit ca acesta nu este un caz de pedepsit, pentru ca regulile FIFA nu prevad o astfel de situatie, in care un parinte divortat isi urmeaza copilul in orasul noului club. Dupa solutionarea cazului, formatia antrenata de Zinedine Zidane a fost instiintata in urma cu cateva zile ca va avea voie sa transfere incepand cu vara lui 2017.

In aceste conditii ultima castigatoare a Ligii Campionilor si a Supercupei Europei se concentreaza pe lista de mutari-bomba pentru vara viitoare. Cotidianul spaniol Marca a anuntat deja ca Thibaut Courtois va deveni prima achizitie pentru Real Madrid dupa ridicarea sanctiunii! Spaniolii mai noteaza faptul ca titularul din poarta lui Chelsea doreste sa revina in Spania si este tentat de Real, desi a jucat la rivala Atletico intre 2011 si 2014. Foto:tokyofamilies.net

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.