Petrolul draftat

Publicat in Sport 08 Decembrie 2016 1375 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul draftat
Petrolul draftat

Proiectul unei societăți pe acțiuni este realizat. SA-ul necesar Petrolului este draftat, după cum a spus președintele Cristi Vlad, la întălnirea cu jurnaliștii. Societatea pe acțiuni trebuie să sprijine echipa dar toți oamenii de afaceri care pot forma noua societate vor recunoașterea echipei de către autoritățile orașului Ploiești:,, Am avut discuții cu foarte mulți oameni pe care am considerat că îi putem aduce lîngă noi. Dar toți ne-au spus că, deocamdată, nu sutem nimic. N-avem stadion, n-avem siglă. Ok, sunteti Petrolul 52, aveti suporterii în spate, aveți foștii jucători alături dar cam atît! În momentul în care am avea scutul cu care majoritatea am jucat pe piept, atunci lucrurile ar intra pe făgașul normal". 

Legat de această situație, municipalitatea vrea să liciteze mărcile Petrolul iar în opinia președintelui onorific, Mircea Dridea, acest lucru reprezintă o aberație:,, În momentul de față dănșii nu ne dau bani pentru că nu le-am cerut deci au scăpat de cea mai mare greutate, nu-mi dau loc în nici o divizie pentru că îl avem. Vor să vîndă tradiția, palmaresul? Păi toate astea le-au făcut dănșii sau noi cei care am evoluat de-alungul timpului la Petrolul? Ca să nu mai zic că nu au voie să facă așa ceva!".

Cine vrea să evalueze cele 6 mărci trebuie să plătescă un contract de peste 20833,33 lei Primăriei Ploieşti după ce autoritatea locală le-a primit gratuit în urmă cu ceva timp! Marți, 13 decembrie, este termenul limită la care o firmă de acest  gen trebuie să prezinte oferta de evaluare însă toți petroliștii se întreabă cine și cum poate pune preț pe simbolurile fotbalului ploieștean.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.