Steaua a pierdut procesul intentat la TAS împotriva lui Mureşan!

Publicat in Sport 29 Iulie 2015 1364 ori
Google+ WhatsApp
Steaua a pierdut procesul intentat la TAS împotriva lui Mureşan!
Steaua a pierdut procesul intentat la TAS împotriva lui Mureşan!

Steaua a pierdut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, conform stiridesport.ro, procesul prin care campioana solicita ca suspendarea de 16 etape a lui Gabi Mureşan să fie repusă în vigoare, după ce mijlocaşul lui ASA l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, în timpul meciului din etapa a 12-a, ASA - Steaua 1-0.

Iniţial, jucătorul de 33 de ani primise această suspendare drastică din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, dar Comisia de Recurs a anulat această hotărâre, fotbalistul având atunci drept imediat de joc.

Rusescu a cerut pedeapsa lui Mureşan, pe care l-a bănuit că l-a lovit intenţionat, şi gruparea "roş-albastră" s-a îndreptat către TAS, dar răspunsul nu a fost cel aşteptat de echipa din Ghencea.

Mai mult, după acest proces, Steaua este obligată să îi plătească lui Gabi Mureşan suma de 5.000 de franci elveţieni (4.700 de euro), sumă deloc de neglijat, ţinând cont de situaţia dificilă în care se află clubul din Târgu Mureş.

După accidentarea la pomete, Rusescu a fost indisponibil 5 săptămâni, el revenind în meciul cu Botoşani (2-0), partidă în care a fost rezervă şi a fost introdus pe teren de Costel Gâlcă în ultimele 10 minute.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.