Stoichiță, dispus să-și lase cel mai bun jucător să plece la Steaua!

Publicat in Sport 20 Noiembrie 2015 1627 ori
Google+ WhatsApp
Stoichiță, dispus să-și lase cel mai bun jucător să plece la Steaua!
Stoichiță, dispus să-și lase cel mai bun jucător să plece la Steaua!

În ultimele zile au apărut mai multe informații că Steaua e interesată de transferul lui Abdellah Zoubir, mijlocașul ofensiv al Petrolului care a avut evoluții apreciate în acest sezon. Mihai Stoichiță, antrenorul ploieștenilor, s-ar bucura dacă transferul s-ar realiza.

În direct, prin telefon, la Digi Sport Special, tehnicianul a declarat: “N-ar fi rău ca Steaua să-l aibă, pentru că e un jucător foarte talentat. M-aș bucura pentru mine, aș acoperi găurile din buget. M-aș bucura și pentru Steaua, de ce să fiu ipocrit. Nu i-aș pune piedică să se ducă la o echipă ca Steaua.”

În vârstă de 23 de ani, francezul cu origini marocane a venit la Ploiești liber de contract de la Istres, jucând 19 meciuri oficiale pentru Petrolul, 16 în campionat. A marcat un gol și a oferit două pase de gol.

250.000 € este cota de piață a lui Zoubir, conform transfermarkt.com

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.