OFICIAL. Dinamo, EXCLUSĂ din CUPELE EUROPENE

Publicat in Sport 21 Mai 2014 483 ori
Google+ WhatsApp
OFICIAL. Dinamo, EXCLUSĂ din CUPELE EUROPENE
OFICIAL. Dinamo, EXCLUSĂ din CUPELE EUROPENE

FRF a retras lui Dinamo licenţa pentru participarea în cupele europene. Dinamo poate face apel la această decizie în termen de cinci zile.

 

 

 


Iată comunicatul postat pe site-ul FRF:
 

"Prin Hotărârea nr. 26/21.05.2014, Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor admite cererea şi retrage licenţa clubului Dinamo 1948 SA pentru participarea la competiţiile de club UEFA în sezonul 2014-2015, cu drept de apel în 5 zile de la comunicarea de astăzi, la Comisia de apel pentru licenţierea cluburilor.

 

Cererea de intrare în insolvenţă a clubului Dinamo, înaintată de acţionarul principal Ionuţ Negoiţă chiar pe 14 mai 2014, la împlinirea a 66 de ani de la înfiinţarea clubului, echivalează cu eliminarea echipei din circuitul cupelor europene pentru cel puţin un an. Vestea a dat-o ieri Viorel Duru, şeful Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, acesta precizând că expulzarea dinamoviştilor – o premieră ruşionasă pentru club – se va petrece indiferent dacă Tribunalul Bucureşti va aproba sau nu, pe 28 mai, cererea înaintată de SC Dinamo 1948 SA".

 

Constantin Anghelache, preşedintelşe executiv al lui Dinamo, a comentat această decizie: "Vom vedea ce se va întâmpla. Un moment important va fi pe data de 28 mai, până atunci nu mă pronunţ. O să mă documentez să vedem ce trebuie făcut. E un moment greu atunci când soliciţi intrarea în insolvenţă. Ceea ce ne-am propus, s-a întâmplat. Ne-am clasat pe locul patru aşa cum ne-am propus. Orice jucător este transferabil în limitele sportive şi ale ofertelor venite pe adresa clubului".

 

Dinamo a încheiat sezonul pe locul 4, care i-at fi dat dreptul să joace în Europa League. Următoarea echipă în clasament care deţine licenţă pentru cupele europene este CFR Cluj, acum pe locul 5.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.