Nu e panică, man!

Publicat in Sport 11 Octombrie 2022 3690 ori
Google+ WhatsApp
Nu e panică, man!
Nu e panică, man!

Antrenorul Petrolului, Nicu Constantin, a declarat, după eșecul cu FCSB, că situația echipei nu este fără speranță. Din contră, spune antrenorul, situația poate fi îndreptată:,,Nu suntem într-o situație așa disperată, cred eu. Cred că putem să dregem situația dar trebuie să muncim mai mult fiecare, să ne analizăm greșelile fiecare. Marea noastră problemă e că atunci când recuperăm mingea o dăm prea ușor înapoi și asta se întâmplă de câteva jocuri. De câte ori am jucat cu echipele puternice ni s-a întâmplat asta. Le spune de fiecare dată băieților, facem la antrenament, le arăt, dar la joc ăștia suntem”.

Constantin, debutant în prima ligă ca antrenor, a mai spus că în meciul cu FCSB și-a reproșat unele schimbări. Tot el a mai precizat că vor fi schimbări și în cadrul primului 11 la meciul de etapa viitoare. Doi dintre cei care ar putea simți schimbarea sunt Vali Țicu și Mirko Ivanovski. Țicu i-ar putea lăsa locul lui Mihai Velisar, așa cum s-a întâmplat în partea a doua a jocului cu bucureștenii, în timp ce Ivanovski, atacant fără gol marcat în acest sezon, ar putea începe ca titular în locul lui Gicu Grozav cel care se află într-o perioadă îngrijorător de slabă.

Ivanovski:,,Pentru mine nu este o presiune ca nu marchez. Stiam ca vom avea perioada grea cu cei mai buni adversari si in continuare ne asteapta meciuri grele cum va fi si cel de la Craiova. Eu zic ca suntem departe de play-off. Obiectivul nostru este sa ramanem in liga intai, sa evitam retrogradarea.”

Țicu:,,Am avut o serie foarte grea cu adversari foarte buni, foarte tari, adevarate derbiuri. Din pacate pana acum nu ne-a iesit cum am vrut, dar ne dorim ca de la meciul viitor sa incepem sa adunam iarasi puncte.Obiectivul nostru este sa ramanem in prima liga. Daca se poate mai mult si obiectivul se schimba pe parcurs e foarte bine, dar trebuie.sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne vedem lungul nasului, sa spun asa, si sa constientizam cine suntem!”

Petrolul este într-o perioadă foarte slabă având în vedere că în ultimele patru etape nu a obținut nici măcar un punct, iar în ultimele două partide de campionat nu a marcat. În contrapartidă, formația ploieșteană a reușit calificarea în grupele Cupei României. Debutul petroliștilor în această fază a competiției se va produce joi, 20 octombrie, de la ora 18.15, atunci când vor întâlni, pe stadionul ,,Ilie Oană”, Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.