Triplă responsabilitate pentru Corina Ungureanu!

Publicat in Sport 01 Aprilie 2022 707 ori
Google+ WhatsApp

Mămică, antrenoare și arbitră. În tripla postură se află fosta mare gimnastă Corina Ungureanu. Este pentru prima oară când Corina, din poziția de mamă, oficiază la un Campionat Național. Ea spune că îi este foarte greu să le ducă pe toate trei, dar atunci când este în concurs are puterea să jurizeze și să antreneze urmărindu-și copilul prin telefon. Mama micuțului Carlos este mulțumită cu locul 3 pe echipe, obținut de micuțele gimnaste de la CS Petrolul, dar la următoarea etapă Corina şi colegele sale vor ca sportivele să obțină mai mult.

Corina Ungureanu:''Cred ca ne-am facut treaba onorabil. Se putea mai bine, speram in luna iunie, in etapa a doua a acestui Campionat National care se va tine la Constanta, sa mergem si mai bine. Acolo vom intra si cu fetele mai mari, de 13-14 ani. Oricum suntem pe drumul bun si ca sa ramanem aici trebuie sa muncim cat mai mult. Este prima competitie pentru mine ca mamica. Micul Carlos este acasa, cu mama, cu matusa, cu tatal lui. Am ajutor pentru ca altfel nu puteam reveni în antrenorat, dar nici în arbitraj unde este foarte greu. E frumos, a fost un bebe asteptat si ne bucuram de el!"

Tot pentru prima dată, o altă fostă gimnastă de valoare, Diana Bulimar, prezintă concursul de la Ploiești debutând în sala unde altădată evolua. ,,Didi" spune că îi face mare plăcere să fie crainică așa cum s-a bucurat de revederea cu fosta ei colegă, Larisa Iordache. Ambele nu au cum să întârzie la competiții deoarece dețin bolizi pe măsură. Bulimar conduce un Mercedes SLK de mare putere, iar Iordache deține un BMW eco-sport care se comportă foarte discret pe drum. La competiţie este prezentă şi fosta campioană europeană, Ana Maria Tămârjan, deja mamă a două fetiţe, una dintre ele practicând gimnastica la clubul petrolist!

Diana Bulimar:''Cred ca merge foarte bine citatul ,,cand ai facut ultima data ceva pentru prima data". Asa ma simt eu aici, n-am mai prezentat pana acum, mai ales in sala. E un sentiment foarte interesant, simti pulsul salii, simti din nou gimnastica cum zboara, cum sunt din nou sportive, mici gimnaste care isi doresc sa faca performanta si ma bucura foarte tare acest lucru."

Larisa Iordache:''Sunt multi copii talentati si sper din tot sufletul sa ajunga acolo unde cred ca isi doresc cu totii sa ajunga. Sper sa aiba gandire de campioni si sa munceasca in sala ca si cum ar fi mereu la concurs. Referitor la masina eu nu dau concurs cu ea chiar daca are multi cai putere. Este o masina sport in care ma simt foarte bine si mi se pare potrivita mie. Nu ma indeamna absolut deloc la viteza. Sunt momente cand trebuie sa realizez sa am grija de mine, dar si de partenerii din trafic. Viata este mult mai importanta decat pasiunea pentru viteza!''

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.