Petrolul are în staff-ul tehnic un director!

Publicat in Sport 10 Decembrie 2021 1076 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul are în staff-ul tehnic un director!

Un om important din staff-ul tehnic al Petrolului a devenit director de club! Carmel Bărbulescu este cel care are grijă de fizicul fotbaliștilor petroliști și a primit pe mână și destinele unui club. El a devenit director de club sportiv în Măneciu, localitatea sa natala. Cel căruia i se mai spune ,,Bebe" a câştigat concursul organizat pentru ocuparea postului de conducere al Clubului Sportiv Comunal Măneciu.

Primarul localităţii prahovene, Auraş Dragomir, este convins că oficialul petrolist va bifa toate obiectivele propuse având în vedere experienţa sa. Bărbulescu are un CV cu numeroase performanţe. Fost antrenor și preparator fizic la Astra, unde are în palmares un titlu de campion al României. Este licențiat al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, a activat ca profesor de educație fizică, atât în țară cât și în străinătate.

Este licențiat FRF, dar şi cu patalama de la Federația Română de Fitness și Culturism. Ca antrenor de fotbal a activat la mai multe cluburi importante precum: Gaz Metan Mediaș, Rapid, FC. Brașov, Universitatea Cluj, Al Shaab, Neftchi Baku, Kayseryspor, Gaziantep, dar și la naționala de baschet masculin a Libanului, cu care a participat la Jocurile Olimpice.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.