Ritmul de joc nu ţine până la final

Publicat in Sport 08 Noiembrie 2021 454 ori
Google+ WhatsApp
Ritmul de joc nu ţine până la final
Ritmul de joc nu ţine până la final

Ritmul de joc încă reprezintă o problemă serioasă pentru echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploieşti. Acest lucru se vede mai ales pe teren propriu. Din această cauză s-a pierdut disputa cu Argeșul, dar și cea din în week-end, cu Athletic Constanța. La acel joc cu Argeș Pitești, baschetbaliștii CSM-ului au avut și 16 puncte avans, dar până la urmă au trebuit să se recunoască învinși.

Același deznodământ nefericit a fost și în disputa cu constănțenii. Magdevski și colegii au început meciul bine după care au picat în așa hal încât la pauză tabela arăta un deficit de 18 puncte! Pauza a fost un sfetnic bun și nu prea pentru băieții antrenați de Mihai Popa și Ionuț Ivan. Aceștia au găsit calea spre coș, dar au fost și mai atenți în defensivă profitând și de ritmul scăzut al oaspeților. Hammond, 16 puncte per total, și coechipierii săi chiar au reușit să treacă în avantaj, însă această trecere parcă le-a dat emoții negative în loc să-i poarte spre succes. Au ratat câteva atacuri în timp ce Corpodean, autor a 24 de puncte, și coeechipierii săi au punctat când a trebuit întorcându-se la malul mării cu o victorie prețioasă.

Baschetbaliştii CSM-ului spun că mai au de muncit să joace bine tot meciul, iar managerul echipei și antrenorul secund, Ionuț Ivan, a spus, după joc, că echipa încă este în căutarea unei chimii care să o facă să ... nu se mai înece la mal! În etapa a 8-a, echipa ploieșteană va juca la CSA Steaua Bucureşti, meciul fiind programat luni, 15 noiembrie, la ora 19.45.

Deion Hammond:"Cred că trebuia sa fim mult mai agresivi cu ei și mult mai prezenţi în joc. Trebuie să recunoaștem că au fost o echipă mai bună. Ne-am revenit în sfertul trei, dar cu un astfel de adversar este nevoie să joci bine tot timpul, nu doar parţial. Doar cu un sfert bun nu poți construi un joc care să te ducă spre victorie."

Christian Chiţu:"Am început relativ bine primul sfert după care, pe final, ne-am pierdut. In sfertul doi nu ne-am regăsit, dar am început să jucăm după pauză, să practicăm un baschet mult mai bun. Am început să ne apropiem dei ei, am reușit, dar pe final nu am putut face diferența, din păcate. Nu cade bine înfrângerea, dar încercăm la antrenamente să dăm totul și să ne integrăm cât mai repede, mai ales că a venit un nou pivot, și o luăm de la meci la meci."

Ionuţ Ivan:''Încă încercăm să găsim chimia echipei după plecarea lui Vaughn. Îl avem în locul lui pe Mihajlo Sekulovic care a făcut doar un antrenament cu echipa și a debutat. Așa că mai este de lucrat la omogenizarea echipei, o să dureze, noi sperăm să nu dureze foarte mult, dar, din păcate, s-a văzut și în acest joc. Noi ne-am dorit foarte mult să câștigăm, vom face o analiză și sper să devenim cât mai repede o echipă competițională. Sper ca acest gen de înfrângeri să ne întărească!"

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.