Atmosfera i-a calificat în optimile de finală!

Publicat in Sport 22 Septembrie 2021 Actualizat: 22 Septembrie 2021 1126 ori
Google+ WhatsApp
Atmosfera i-a calificat în optimile de finală!

Din punct de vedere al atmosferei se poate spune că fanii Petrolului s-au calificat în optimile de finală ale Cupei României. Asta pentru că aceștia au creat o ambianță senzațională cu scenografii, stroboscoape și pirotehnie. De partea cealaltă, fanii olteni au intrat târziu în stadion și imediat au aruncat cu torţe spre Peluza Latină.

Susținerea creată de tribunele petroliste a fost tratată la superlativ și de actorii celor două echipe. Fundaşul Huja, unul dintre cei mai buni petroliști, a fost impresionat de spectacolul tribunelor, el și alți colegi trăind în premieră aşa ceva! Antrenorul Nae Constantin şi-a găsit cu greu cuvintele pentru că nu i-a mulțumit pe fani, iar președintele Lazăr a spus că acest joc a arătat faptul că oamenii iubesc Petrolul și chiar dacă au pierdut, Olaru și coechipierii sunt și mai îndârjiți să obțină promovarea.

Atmosfera de pe Ilie Oană a fost promovată și de Adrian Mutu, antrenorul Craiovei. Mutu știe ce înseamnă Petrolul la Ploiești. În acest sens, la finalul jocului el a salutat publicul ploieștean deoarece s-a simțit respectat atunci când a îmbrăcat tricoul galben-albastru. Tricoul de azi nu l-au îmbrăcat patru titluari, Pârvulescu, Meijers, Cebotari și Diarra, toți aceștia putând mări șansele ,,lupilor" de a se califica.

Se calificară oltenii datorită golului marcat de Ondaan. Din păcate, Măzărache şi Bratu ratară cele mai mari ocazii ale gazdelor ceea ce ar fi putut duce meciul măcar în prelungiri. Astfel, gruparea petrolistă părăsește Cupa, pentru al doilea sezon consecutiv în fața unei formații din prima ligă, și rămâne să se concentreze doar pe menținerea în vârful ierarhiei ligii secunde.

Marian Huja:''Foarte, foarte frumos! Nu ma asteptam sa fie chiar asa! A fost pentru prima data cu asa de multi spectatori. Sunt foarte fericit sa vad cum ne sustin, sunt alaturi de noi si la bine si la greu. Sper sa-i bucuram cu promovarea!"

Nicolae Constantin:''Nu-mi gasesc cuvintele...Mi as fi dorit din suflet sa reusim sa aducem o bucurie suporterilor pentru ca stiu cat si-au dorit sa castigam acest meci.Din pacate nu am reusit si asta e regretul cel mai mare. In schimb am castigat, cred si sper, pentru noi, pentru grup si echipa. Am simtit ce inseamna sa joci un meci bun, cu o echipa de nivel superior, pe un teren bun, cu o atmosfera superba. Asta ne facem sa ne dorim si mai mult ca la anul sa jucam in prima liga."

Adrian Mutu:''Felicit Petrolul pentru joc si sper ca la anul sa promoveze. Stiu foarte bine atmosfera de la Ploiesti, de aceea am salutat suporterii de la peluze si pe cei de la a doua. Aici m-am simtit intr-adevar bine, m-am simtit respectat ca jucator si de aceea am tinut sa-i aplaud si sa le multumesc."

Costel Lazar:"Ne propusesem mai mult in Cupa Romaniei dar eu spun ca am iesit mai mult decat onorabil. De apreciat ca publicul s-a intors in tribune, a incurajat permanent echipa, si-a recapatat increderea in baieti si sper, in continuare, sa nu-i dezamagim. Diferenta intre echipe nu a fost si chiar cred ca in repriza secunda am jucat mai bine decat ei, dar o neatentie a facut sa primim acel gol. Sunt multumit de baieti cum au tratat jocul in conditiile unor absente notabile."Sursa foto:sportpictures.eu/fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.