Fanii Petrolului s-au împărțit în privința mărcilor!

Publicat in Sport 03 Septembrie 2021 1117 ori
Google+ WhatsApp
Fanii Petrolului s-au împărțit în privința mărcilor!

O parte a fanilor petroliști doresc să strângă bani ca să achiziționeze marca FC Petrolul Ploiești. Decizia lor a fost spusă, astăzi, în sala de ședințe a Primăriei Ploiești, cu ocazia întâlnirii între conducerea orașului și suporteri. La întrunire au fost invitați și membrii AGA din ACS Petrolul 52 numai că aceștia nu s-au prezentat. Iubitorii Petrolului prezenți în sală i-au anunțat pe primarul Andrei Volosevici, pe viceprimarul Dan Nicodim, dar și pe cei trei consilieri prezenți că vor pentru club o singură marcă din cele șase deținute de Primărie. În principiu toți au fost de acord, iar unul din consilieri a spus că va iniția un proiect de scoatere la licitație a mărcii respective.

În ziua întâlnirii cei de la Petrolul 52 au postat pe siteul oficial corespendențele pe care le-au avut cu Primăria. Ei au prezentat corespondența scrisă dintre club și autoritățile locale ploieștene, pentru cunoașterea exactă a situației reale a clubului, privind mărcile și proiectul de asociere. Proiectul respectiv a fost votat în unanimitate de membrii AGA și inițiat de președintele Costel Lazăr numai că proiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 31 august.

La puțin timp după discuțiile de la etajul 2 al Primăriei, a apărut un punct de vedere total diferit al Uniunii Suporterilor Petroliști. Iată, mai jos, comunicatul postat de USP:

"Petrolul este numai unul!

Uniunea Suporterilor Petroliști a luat act cu stupoare și cu îngrijorare de opiniile exprimate în ultima vreme în public, atât de către membrii ai ACS Petrolul 52, cât și de către reprezentanți ai singurei asociaţii de suporteri rămasă alaturi de Membrii Fondatori, în interiorul ACS Petrolul 52, cu privire la siglele Petrolul.

Cele 6 sigle Petrolul NU POT FI DISOCIATE, ele constituind trepte pe care s-a construit istoria clubului, fiecare din ele fiind asociată cu etape diferite în dezvoltarea și devenirea Petrolului în ceea ce reprezintă el astăzi. Pentru a respecta spiritul suporterilor, singurul care asigură și legitimează în acest moment continuitatea echipei și palmaresul acesteia, este extrem de necesar ca cele 6 mărci să intre în folosința unuia și aceluiași utilizator. Valoarea unei mărci este dacă nu nulă, cel puțin diminuată în absența celorlalte cinci, care sunt fațetele aceluiași fenomen, numit Petrolul Ploiești.

Mai mult, separarea mărcilor Petrolul și licitarea lor independentă poate crea un risc potențial de apariție simultană a până la 6 echipe Petrolul, toate deținând legitimitate din punct de vedere juridic.

PETROLUL ESTE UNUL SINGUR ȘI AȘA TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ!

De aceea licitația pentru cesionarea dreptului de a utiliza mărcile Petrolul nu poate avea loc decât cu cele 6 mărci Petrolul în bloc, nu separat. Totul sau nimic! Nu credem că poate exista cale de mijloc...

Hai Petrolul!"

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.