Final periculos pentru Petrolul

Publicat in Sport 04 Decembrie 2020 808 ori
Google+ WhatsApp
Final periculos pentru Petrolul
Final periculos pentru Petrolul

Ca mai mereu în ultimul timp Petrolul a avut mari probleme cu echipele nou-promovate. Finalul de an va găsi Petrolul pe terenul unei astfel de echipe. Petroliștii vor susține, mâine, ultimul joc din 2020, pe terenul Unirii Slobozia. Partida va începe la ora 12.00 și va conta pentru etapa a 15-a a eșalonului secund. „Lupii” se pregătesc să tragă cortina peste un sezon de toamnă slab. Cinci victorii, trei remize și alte cinci înfrângeri reprezintă bilanțul jucătorilor lui Viorel Moldovan în această ediție. O situație care a dus echipa pe poziția a zecea a clasamentului la patru puncte distanță de ultimul loc care permite accesul în faza play-off.

Tocmai de aceea, meciul de la Slobozia, este unul extrem de important în economia luptei pentru atingerea obiectivului propus. Victoria este absolut necesară, pentru ca distanța față de echipele ce vor continua cursa promovării să rămână în limite rezonabile. În campionat, „lupii” vin după trei partide consecutive fără victorie, dar au câștigat ultimul meci oficial susținut, cel cu Ceahlăul, în Cupa României, având, astfel, un moral bun înaintea confruntării din Ialomița. Una care, însă, nu se anunță a fi deloc ușoară, atâta vreme cât Unirea, o nou-promovată, a avut câteva rezultate bune pe teren propriu, primele două clasate, Universitatea Craiova și Dunărea Călărași, nereușind să câștige la Slobozia!

Gruparea petrolistă a efectuat, în această dimineață, un antrenament la Blejoi, înainte de plecarea spre Slobozia. Pentru antrenorul Viorel Moldovan problemele de efectiv sunt aceleași ca și la ultima confruntare, Diarra, Enache și Matiș fiind accidentați, în rest tot lotul fiind valid. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Vlad Băban (Iași) – Marius Bălan (Dej) și Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj Napoca), arbitru de rezervă urmând să fie Andrei Baciu (Botoșani). Ca observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Brașov) și Stan Prodan (Alexandria).Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.