Hermina a făcut show!

Publicat in Sport 13 Iulie 2020 532 ori
Google+ WhatsApp
Hermina a făcut show!
Hermina a făcut show!

Derby-ul din 2020, de pe Hipodromul Ploiești, a avut doza lui de spectacol! Programat la ora prânzului, cursa-vedetă a avut în iapa Hermina VF, condusă de Cristian Slate, vedeta alergării! Asta în condițiile în care, în Premiul de Încercare, venise doar a 5-a, din cauza unei accidentări, dar acum a făcut. Experimentatul driver i-a lăsat pe cei doi protagonişti ai Premiului de Încercare, Nelstar şi Thor, să se lupte în prima jumătate a cursei, după care a venit lansat şi i-a depăşit fără probleme, reuşind să câştige detaşat principala cursă a anului.

Hipodromul Ploieşti a fost, duminică, gazda celei mai importante reuniuni a anului, cea în care s-a ţinut principala cursă a fiecărui sezon hipic, Derby-ul Ploieştiului – titulatura din acest an (din motive juridice) a cursei care desemnează cel mai bun trăpaş indigen în vârstă de 4 ani. Din păcate, din cauza restricţiilor din această perioadă, reuniunea s-a desfăşurat tot fără spectatori, iubitorii trapului având posibilitatea să urmărească evenimentul doar prin intermediul transmisiei online, de pe youtube.

În celelalte curse ale zilei, s-au impus Stepping and Smile (Premiul Danezul), Prya CD (Premiul Fidelio), Dona Pilar (Premiul Gabarit – Fortuna Silver), Letitbe Vrijthout (Premiul Hera) şi Fine Boko (Premiul Maia). Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând acest link. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.