Cluburile din prima ligă au mai fost păsuite o lună de zile

Publicat in Sport 22 Aprilie 2020 879 ori
Google+ WhatsApp
Cluburile din prima ligă au mai fost păsuite o lună de zile
Cluburile din prima ligă au mai fost păsuite o lună de zile

Formațiile din prima ligă au termen de achitare a datoriilor 29 mai. Data este nouă și face parte din propunerile Federației Române de Fotbal privind modificările Regulamentului de Licențiere a cluburilor. Federația a mai propus ca prezentarea de către cluburi a informațiilor referitoare la pragul de rentabilitate financiară să fie făcută până la 31 august. Toate acestea au fost trimise către UEFA și, în cazul unui răspuns pozitiv, vor fi reglementate printr-o decizie a Comitetului de Urgență.

Dacă FRF a propus în schimb, forul de la Nyon a hotărât ca 20 iulie să fie data limită pentru comunicarea echipelor participante în competițiile europene. Acestea sunt programate acum să debuteze pe 28-30 iulie, partidele tur, iar manșa secundă să aibă loc în perioada 4-6 august. De asemenea, s-a decis că este necesară încheierea campionatelor, din Europa, pe teren pentru că meritul sportiv și spiritul de competiție sunt criteriile care trebuie să primeze.

În România, se dorește reluarea fotbalului în luna iunie, însă Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat,recent, că întrecerile sportive vor reîncepe peste trei luni de zile! În privința partidelor echipelor naționale, UEFA a spus că se lucrează pentru organizarea play-off-ului din toamnă, o decizie finală urmând să se ia pe 27 mai, când e programată o nouă ședință a Comitetului Executiv al UEFA. România ar trebui să joace în play-off cu Islanda, în deplasare. Câștigătoarea va întâlni Bulgaria sau Ungaria pentru a obține calificarea la Euro. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.