Derbi virtual cu scop caritabil

Publicat in Sport 27 Martie 2020 842 ori
Google+ WhatsApp
Derbi virtual cu scop caritabil
Derbi virtual cu scop caritabil

Fotbalul real este în pauză de ceva timp fiind înlocuit de cel virtual. După ce naționala României și câteva echipe de club s-au duelat online, vine și rândul fanilor petroliști să-și susțină favoriții în meciurile virtuale. Duminică, 29 martie, de la ora 17.00, Petrolul și Rapid se vor duela pe FIFA 20, transpunând, astfel, în mediul on-line, emoțiile unui derby adevărat al fotbalului românesc!

Pentru că este o perioadă complicată, în care lumea trebuie să stea în casă și împreună să se treacă cu bine peste această pandemie, duelul petrolisto-rapidist va avea și o componentă caritabilă, încasările rezultate din biletele virtuale achiziționate de către suporterii „galben-albaștrilor” urmând să fie donate, în sprijinul luptei cu noul coronavirus, către Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești.

Biletele virtuale vor costa 5 lei și vor putea fi achiziționate de pe www.entertix.ro. Evenimentul va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube al FC Petrolul Ploiești.Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.