Mobilizare pentru calificare!

Publicat in Sport 14 Ianuarie 2020 823 ori
Google+ WhatsApp
Mobilizare pentru calificare!
Mobilizare pentru calificare!

,,Vom da tot ce-i mai bun să ne calificăm!" ''Bufnițele'' de la Activ Prahova Ploiești promit să joace la sacrificiu pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei României-Fan Curier. Handbalistele Activ-ului vor lua startul o dată cu șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Miercuri după amiază, de la ora 17.00, în Sala Olimpia, gruparea ploieșteană va înfrunta trupa de primă ligă AHCM Slobozia. Pentru Roxana Beșleagă și colegele sale va fi prima partidă din acest an.

După sărbători lotul s-a reunit, a făcut antrenamente zilnice și a disputat câteva meciuri amicale cu naționala de tineret a României și Gloria Buzău. Cuplul tehnic Florin Ciupitu-Nicolae Nimu va vedea mâine rezultatele pregătirii și a antrenamentelor din toată această perioadă. Va fi un joc potrivit și pentru a vedea nivelul dintre Activ Prahova, echipă ce vrea să promoveze, și Slobozia, trupă care ocupă ultimul loc în ,,Liga Florilor".

Dacă ''bufnițele'' nu au meci oficial până acum în schimb, ialomițencele au reluat jocurile în Liga Naționala acestea pierzând pe terenul Brăilei. Această fază a Cupei României și-a consumat un meci, Marta Baia-Mare-CSM București 18-32, urmând ca celelalte jocuri să se dispute astăzi după-amiază și mâine. Derbiul șaisprezecimilor este reprezentat de duelul dintre Dunărea Brăila și Hc Zalău. Iată și celelalte dueluri anunțate pe siteul frh.ro:

Spartac Bucuresti-SCM Gloria Buzau

CSU Stiinta Bucuresti-Corona Brasov

Stiinta Bacau-Kezilabda Miercurea Ciuc

CSM Roman-CSU Resita

CSU Neptun Constanta- CSU Cluj-Napoca

Crisul Chisineu-Cris-CS Minaur Baia Mare

Dinamo Bucuresti-CSU Targoviste

Dacia Mioveni-CSM Tg Mures

CSM Galati- Rapid Bucuresti

CSM Tg-Jiu-SCM Craiova

Danubius Calarasi-CSM Slatina

Magura Cisnadie-SCM Ramnicu Valcea

CSU Universitatea de Vest Timisoara-Gloria 2018 Bistrita

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.