Costel Lazăr este alesul Adunării!

Publicat in Sport 13 Ianuarie 2020 Actualizat: 13 Ianuarie 2020 1954 ori
Google+ WhatsApp

Costel Lazăr are cele mai mari șanse să devină noul director sportiv al Petrolului! Acesta a strâns cele mai multe voturi în ședința AGA care a avut loc, astăzi, la stadionul ,,Ilie Oană''. Lazăr va fi numit, oficial, în funcție după ce va reuși să obțină dezlegarea de la clubul Astra acolo unde acesta activează de ani de zile. Pentru noua postura au mai fost propuși, în cadrul întălnirii, Adrian Oprișan și...Costel Enache!. Dac[ ieșea antrenorul se dorea ca acesta să fie un fel de manager general cum se ''poartă'' în Anglia. 

Costel Lazăr va lucra din nou cu Costel Enache, antrenorul Petrolului. Asta pentru că cei doi au mai colaborat, anul trecut, la Astra, iar acum trebuie să lupte împreună pentru promovarea grupării ploieștene în prima ligă. Dacă la Ploiești se înnoiește conducerea executivă, în Belek-Turcia, petroliștii bifează prima zi a cantonamentului cu două antrenamente. Primul s-a desfășurat dimineață, iar cel de-al doilea după-amiază.

Ședințele se desfășoară la baza sportivă „Corendon”, iar Costel Enache și asistenții săi nu-și menajează deloc jucătorii, pe parcursul celor mai bine de 90 de minute cât durează antrenamentele. Toți cei 23 de jucători se pregătesc la intensitate normală și după al doilea antrenament al zilei pe fotbaliștii Petrolului îi așteaptă o ședință de recuperare. Iată lotul prezent în primul stagiu de pregătire:

Portari: Raul Avram, Cezar Lungu, Cristian Apostolachi;

Jucători de câmp: Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Cristian Sîrghi, Alves Da Silva Walace, Antoniu Manolache, Adrian Nicolae, Valentin Țicu, Laurențiu Marinescu, Derlis David Mezza Colli, Leonel Pierce, Robert Daniel Enache, Mario Bratu, Mihai Nițescu, Alexandru Saim Tudor, Gabriel Deac, Armando Vajushi, Ianis Stoica, Ștefan Blănaru, Sergiu Arnăutu și Hamza Younes.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.